#1

in Europe

Acne door voeding.

Wist u dat uw dieet invloed kan hebben op uw huid? Acne kan vaak het gevolg zijn van verkeerde voeding. Bepaalde voedingsmiddelen kunnen ontstekingen bevorderen en hormonale schommelingen veroorzaken, wat leidt tot puistjes en onzuiverheden. Een allergie- en voedselintolerantietest kan de oorzaken blootleggen van acne.

Mijn Voedselintolerantietest biedt de meest uitgebreide en volledige Allergie- en Voedselintolerantietesten aan waarbij in totaal meer dan 1069 producten worden getest waaronder 915 Voedingsproducten, 80 Vitamines & Mineralen, 24 Metalen incl. Kwik en Lood, Antioxidanten Check, Aminozuren Check, Histamine Check, Darmmicrobioom test, Hormonale onbalans test, Spijsvertering, gezondheids- en metabolisme analyse

 • Meer dan 10 jaar ervaring
  betrouwbaar en deskundig
 • 100% veilige check-out
  winkel met vertrouwen
 • Snelle levering
  resultaten binnen 7-10 dagen
 • 100% garantie
  geld terug garantie

Ontdek de invloed van voeding op uw huid: Voorkom acne met onze voedselintolerantietesten

Wist u dat uw dieet een grote invloed kan hebben op de gezondheid van uw huid? Acne en onzuiverheden worden vaak veroorzaakt door verkeerde voeding. Bepaalde voedingsmiddelen kunnen ontstekingen en hormonale schommelingen bevorderen, wat leidt tot puistjes en een onzuivere huid.

Met onze voedselintolerantietesten ontdekt u welke voedingsmiddelen uw acne verergeren. Neem de controle over uw huid en geniet van een heldere, stralende teint.

🌟 Voordelen van Onze Voedselintolerantietesten:

 • Identificeer voedingsmiddelen die acne triggeren.
 • Verminder ontstekingen en hormonale schommelingen.
 • Verbeter de algehele gezondheid van uw huid.

Start vandaag nog uw reis naar een gezonde huid van binnenuit! Ontdek welke voeding uw huidprobleem verergert en geniet van een acnevrije teint.

Neem nu actie en geef uw huid de zorg die het verdient.

Veel mensen denken dan aan een allergie, maar de realiteit is dat het vaker om voedselintolerantie gaat.

Met onze allergie- en voedselintolerantietesten weet u snel of uw acne te wijten is aan een allergie of overgevoeligheid voor specifieke voedings- of andere stoffen.

25% OFF

Intolerantietest

Op Basis Van Haaranalyse

 • Haaranalyse op 915 verschillende voedingsmiddelen en non-food items, 80 vitamines en mineralen tekorten, 24 metalen, hormonale onbalans en metabolisme. Spijsvertering, gezondheids- en metabolisme analyse. Uitgebreide rapportage per email toegezonden voor snelle afhandeling

Enkele test

€ 89,95 

€119.95

Partner test

€129,95 

€174.95

Familie test

€239,80 

€319,95

25% OFF

Allergie- en intolerantietest

Op Basis Van Bloed- En Haaranalyse

 • Bloedmonster analyse op 40 meest voorkomende allergenen. Haaranalyse op 915 verschillende voedingsmiddelen en non-food items, 80 vitamines en mineralen tekorten, 24 metalen, hormonale onbalans en metabolisme. Spijsvertering, gezondheids- en metabolisme analyse. 

Enkele test

€139,95 

€179.95

Partner test

€259.95 

€349.95

Familie test

€479.95 

€699.95

25% OFF

Allergie- en intolerantietest

Op Basis Van Bloed-, Haar- én speekselanalyse

 • Bloedmonster analyse op 40 meest voorkomende allergenen. Haar- en speeksel analyse op 915 verschillende voedingsmiddelen en non-food items, 80 vitamines en mineralen tekorten, 24 metalen, hormonale onbalans en metabolisme. Spijsvertering, gezondheids- en metabolisme analyse.  

Enkele test

€159,95 

€219,95

Partner test

€279.95 

€419.95

Familie test

€519,95 

€879,95

ervaringen van onze klanten

Het rommelen in mijn buik hield maar niet op.
Met voortdurende klachten ben ik meerdere malen naar de huisarts geweest. Het rommelen in mijn buik hield maar niet op terwijl ook de buikkrampen maar niet wilden stoppen. Samen met Mijn Voedsel Intolerantie Test en een eliminatie dieet zijn de problemen opgelost. Geen gerommel meer en de buikpijn is zo goed als verdwenen. Bedankt Mijn Voedsel Intolerantie Test voor de begeleiding en snelle service.

Annemarie Weelinck

Nu weet ik precies welke producten ik niet moet nemen.

Het viel mij op dat het bestelproces, de bevestiging en de resultaten allemaal binnen een  zeer aanvaardbare tijdsbestek zijn gegaan. Op advies van Johan ben ik begonnen met elimineren van de producten van de lijst en dat voor een periode van 4 weken. Moeilijk, ja! Nuttig en zinvol, zeer zeker! Mijn klachten werden minder en nu weet ik precies welke producten ik niet moet nemen. Wat een geluk dat ik een test laten doen.

Marjolein Evenblij

Uit resultaten kwam dat ik bepaalde stoffen niet goed kon verdragen.
Waar haal ik nu ineens een zakje vandaan om mijn  haarmonster in te stoppen; dat was mijn  grootste probleem. De fysieke problemen benoem ik hier liever niet. Na het doen van de test en de ontvangen resultaten  weet ik nu dat ik aan de slag moet om mijn  probleem op te lossen. De uitslagen verbaasden mij toch wel omdat  ik dacht dat ik alles kon eten. Ik ben blij dat ik hem gedaan heb.

Puck van de Veght

Vragen en antwoorden

over de haartest

Hoe lang moet het haar zijn?

Het haar dient, voor het beste resultaat, tenminste twee centimeter lang te zijn. Langer mag, korter is niet echt aan te bevelen.

Ik heb mijn haar geverfd, kan ik dan toch een test laten uitvoeren?

Geverfd haar heeft geen invloed op het resultaat. U kunt dan ook, zelfs met geverfd haar, een test laten uitvoeren.

Waar wordt er bij een haartest op getest?

Het antwoord op deze vraag kunt u vinden op deze pagina: Wat wij testen

over de bloedtest

Wat is het verschil tussen een haar- en een bloedtest?

De haartest geschiedt op basis van enkele strengen haar; de bloedmonster test wordt gedaan met behulp van enkele druppels bloed. Verder wordt bij de haartest gebruik gemaakt van Bioresonantie en bij bloedmonster test van de ELISA methode. Bij de bloedmonster test wordt getest op IgE en IgG4 anti lichamen

Hoe gaat een bloedtest in z'n werk?

Wij zenden u een complete 'kit' om de bloedmonster test juist af te nemen. In de test bevindt zich een uitgebreide handleiding. U geeft een prikje in uw vinger en neem enkele bloeddruppels af. Deze worden op de testplaat gedaan en u verzend uw test.

Is de bloedtest voor Allergie of Intolerantie?

De bloedtest is zowel voor Allergie (Select 35) maar ook voor Allergie en Intolerantie (Choice70 en Prime110). De Allergie wordt getest op IgE antilichamen en bij de Allergie en Intolerantie test wordt getest op IgE en IgG4 antilichamen

algemene vragen

Kan ik na ontvangst van de resultaten advies krijgen?

U kunt ten alle tijde advies krijgen na ontvangst van de resultaten. Het beste advies krijgt u als u uw vragen kort en bondig in een email zet; u krijgt snel een antwoord van ons. Uiteraard kunt u ons ook bellen.

Zijn  de testen betrouwbaar?

Laten we beginnen met te erkennen dat op dit gebied geen enkele test 100% zekerheid geeft. Zelfs de meest geavanceerde testen laten nog wel eens een inconsistentie zien of missen bepaalde gegevens.

Bij Bioresonantie testen kunnen inconsistenties optreden waardoor er nog geen breed wetenschappelijk draagvlak is.Wij maken daarbij de kanttekening dat het in 'de wetenschap' ook om verschillende meningen gaat. Bij bloedmonster testen is er weinig tot geen inconsistentie en van daaruit stellen wij dat de testen betrouwbaar zijn. 

Is allergie hetzelfde als intolerantie?

Nee, allergie is niet hetzelfde als intolerantie. Allergie heeft te maken met het immuunsysteem en intolerantie niet..

 • Myra Wardsingel 7, 2652LA Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland
 • info@mijnvoedselintolerantietest.nl
 • 010- 840 60 16

Meer vragen, laat het ons weten.

Je naam*
Je email*
Je bericht
0 of 350