Snelle levering
Resultaten binnen 8-10 dagen

Meer dan 10 jaar ervaring
Betrouwbaar en deskundig

100% Veilige Checkout
Winkel met vertrouwen

100% garantie
geld terug garantie

Allergietest

Begin hier met het oplossen van uw klachten en verbeter uw gezondheid

Mijn Voedselintolerantietest test  snel en betrouwbaar
Snel geleverde betrouwbare test waarbij in één test wordt getest op:
gluten, tarwe, lactose, zuivel en noten
80 Vitamines & Mineralen
24 Metalen inc. Kwik en Lood
Antioxidanten en Aminozuren

Hormonaal evenwicht,
Darm Microbioom, Spijsvertering
en Stofwisseling Analyse

Al meer dan 500.000 testen geleverd
Samenwerking met artsen en beroepsbeoefenaars
Klanttevredenheid van 99,6%
Nu hoge korting op de testen

Mijn Voedselintolerantietest levert de allergietesten in o.a. Nederland en België

Ervaart u lichamelijke klachten en denkt u dat het met uw voeding te maken heeft? Onze allergietesten geven uitsluitsel en zekerheid.


Ieder mens is anders en reageert ook anders op voeding.

Wist u dat voeding klachten en symptomen kan veroorzaken zoals:

huidklachten, oogklachten, klachten aan de bovenste- en onderste luchtwegen, maag-darmklachten, hart-en vaatklachten, anafylaxie en heel veel alndere klachten.

Veel mensen denken bij klachten aan een allergie, maar veelal wordt er verder niets aan gedaan. Klachten worden meestal behandeld als er een gevolg dat behoort bij die klachten. Vaak wordt dus geprobeerd de gevolgen van de klachten op te lossen in plaats van de oorzaak aan te pakken. Door het testen op allergie kunt u de oorzaak gericht aanpakken en u verlossen van het probleem.

Benieuwd naar de oorzaak?

De bloedmonstertest is een snel en betrouwbaar middel om voedselallergie vast te stellen. Het is gemakkelijk en levert snel resultaat. U neemt enkele druppels bloed af en stuurt deze naar ons en het laboratorium voert de test uit. Binnen 7-10 dagen heeft u een uitgebreid  rapport in uw mailbox waarbij u precies kunt zien wat u beter niet kunt eten. De oplossing voor uw probleem heeft u dan bij de hand waardoor u weer prettiger gaat leven. Door de bloedmonstertest weet u nu welke voedingsmiddelen u beter niet kunt eten; een eliminatiedieet geeft een nog juister beeld. 

Mijn Voedselintolerantietest levert kwaliteitstesten voor het detecteren van voedselallergie en voedselintolerantie. Wij voeren voor het detecteren van een allergie een IgE test en de IgG4 test uit.. Dit zijn bloedmonster testen. Deze testen worden gedaan op basis van de ELISA methode, een methode die wereldwijd gebruikt wordt bij het vaststellen van allergieën. 

Bloedmonstertest

Met behulp van de nieuwste ELISA-testtechnologie analyseert onze testkit een klein bloedmonster op de meest voorkomende voedselallergieën, waaronder voedingsmiddelen, huisstofmijt, huisdieren en pollen. De uitgebreide test analyseert de bloedmonsters tegen verhoogde IgE-en IIgG4 antilichamen en geeft u nauwkeurige resultaten binnen 7 werkdagen na ontvangst in ons laboratorium.

Onze testen

Wij bieden gezondheidstests aan die kunnen worden uitgevoerd in overeenstemming met uw levensstijl. U hoeft niet rond te hangen bij een dokterspraktijk of weken te wachten op de resultaten. De resultaten van onze tests sturen wij rechtstreeks naar uw e-mail.

U krijgt een uitgebreide uitleg van onze bevindingen en ondersteuning tijdens uw reis naar welzijn met onze 24 uur per dag, 7 dagen per week klantenservice, een exclusief follow-up programma.

voedselintolerantie test

Wat is de beste test voor mij?

U kunt kiezen uit vier testen:

SELECT 35-
snelle allergietest op 35 allergenen 

PRIMATEST 90-
bloedmonstertest op 90 voedselintoleranties

CHOICE 70-
een uitgebreide test op 35 allergenen én 35 intoleranties

PRIME110-
de meest complete test op 35 allergenen - en 75 voedselintolerantiesDe meeste van onze klanten kiezen voor de Choice 70, of de Prime 110 omdat hierin ook naar voedselintoleranties wordt gekeken zodat een compleet beeld ontstaat.

SELECT 35
 
allergietest Select35
 • test op 35 meestvoorkomende allergen
 • betrouwbare bloedmonstertest op 35 IgE anti lichamen

van € 149,95

99,95

CHOICE 70
allergie en intolerantietest choice70
 • test op 35 allergen en 35 voedselintoleranties
 • betrouwbare bloedmonstertest op 35 IgE en 35 IgG4 anti lichamen

van € 199,95

149,95

PRIME 110
allergie en intolerantietest prime110
 • test op 35 allergenen en 75 voedselintoleranties
 • betrouwbare bloedmonstertest op 35 IgE en 75 IgG4 anti lichamen

van € 249,95

199,95

Zekerheid in 4 eenvoudige stappen

Stap 1


Maak uw keuze uit de aangeboden tests, bestel en betaal uw test veilig on line

Stap 2


U ontvangt uw test kit op uw huisadres met uitgebreide instructies

Stap 3


Stuur het bloedmonster en het ingevulde formulier naar ons met de voor gefrankeerde enveloppe

Stap 4

... en ontvang binnen 7-10 dagen uw resultaten per email 

ervaringen van onze klanten

Het rommelen in mijn buik hield maar niet op.
Met voortdurende klachten ben ik meerdere malen naar de huisarts geweest. Het rommelen in mijn buik hield maar niet op terwijl ook de buikkrampen maar niet wilden stoppen. Samen met Mijn Voedsel Intolerantie Test en een eliminatie dieet zijn de problemen opgelost. Geen gerommel meer en de buikpijn is zo goed als verdwenen. Bedankt Mijn Voedsel Intolerantie Test voor de begeleiding en snelle service.

Annemarie Weelinck

Nu weet ik precies welke producten ik niet moet nemen.

Het viel mij op dat het bestelproces, de bevestiging en de resultaten allemaal binnen een  zeer aanvaardbare tijdsbestek zijn gegaan. Op advies van Johan ben ik begonnen met elimineren van de producten van de lijst en dat voor een periode van 4 weken. Moeilijk, ja! Nuttig en zinvol, zeer zeker! Mijn klachten werden minder en nu weet ik precies welke producten ik niet moet nemen. Wat een geluk dat ik een test laten doen.

Marjolein Evenblij

Uit resultaten kwam dat ik bepaalde stoffen niet goed kon verdragen.
Waar haal ik nu ineens een zakje vandaan om mijn  haarmonster in te stoppen; dat was mijn  grootste probleem. De fysieke problemen benoem ik hier liever niet. Na het doen van de test en de ontvangen resultaten  weet ik nu dat ik aan de slag moet om mijn  probleem op te lossen. De uitslagen verbaasden mij toch wel omdat  ik dacht dat ik alles kon eten. Ik ben blij dat ik hem gedaan heb.

Puck van de Veght

Ons hoog klanttevredenheidspercentage van 99,6%

Mijn Voedselintolerantietest werkt samen met de grootste aanbieder op het gebied van (voedsel)intolerantie testen.
Door de grote ervaring ontstaat een grote mate van deskundigheid; een grote mate van deskundigheid schept een groot vertrouwen. 
Dit vertrouwen in deskundigheid wordt bevestigd door meer dan 500.000 uitgevoerde testen, terwijl er momenteel dagelijks meer dan 1.200 testen worden uitgevoerd. 
U kiest voor Mijn Voedselintolerantietest als u op zoek bent naar deskundigheid en vertrouwen.

We zijn dan ook bijzonder trots op onze hoge klanten – tevredenheid van 99.6%. Maar, als je desondanks niet tevreden bent, neem dan contact op per telefoon, of e-mail. Wij staan klaar om te helpen bij het oplossen van je problemen.
Testen op IgG4 testen met behulp van bloed

Wanneer we intoleranties testen, zoeken we niet naar een onmiddellijke allergische reactie (Type I allergie) of ontsteking gerelateerd aan chronische ziekten zoals IgG1, IgG2, IgG3 dat kunnen. IgG4 wordt in feite beschouwd als het 'blokkerende antilichaam' ten opzichte van IgE, omdat het de toegang van IgE tot het allergeen blokkeert. Zo kunnen we begrijpen hoe uw immuunsysteem reageert op voedselantigenen voordat er een allergische reactie (Type I) ontstaat. Dit staat bekend als preventieve screening.

De concentratie IgG4 in uw bloed is ongeveer 10.000 keer hoger dan de IgE-concentratie. Daarom kan IgG4 zich sneller en met een hogere frequentie aan het allergeen binden dan IgE (1), wat bijdraagt tot de vroege identificatie van voedselgerelateerde symptomen.
IgG4-antilichamen veroorzaken slechts 1% van de histamine die door IgE wordt vrijgemaakt, en slechts weinig patiënten ervaren allergische symptomen; daarom worden IgG4-antilichamen meestal geproduceerd wanneer de allergie asymptomatisch is.

De voornaamste functie van IgG4 is het beïnvloeden van de immuun-ontstekingsreactie en de mogelijkheid om te onderzoeken hoe de hoeveelheid IgG4-antilichamen verband houdt met bepaalde allergenen, zal de eerste stap zijn op weg naar een gezonder leven.

Wanneer testen?

 Wat zijn de verschijnselen van allergie?
 • jeuk of vlekjes op de (hele) huid
 • allergisch eczeem
 • gezwollen oogleden
 • gezwollen oogwit
 • tranende ogen
 • kriebel in de neus
 • tintelingen van de tong
 • niezen
 • loopneus
 • hoesten, piepen of benauwdheid kunnen wijzen op een allergie
 • overgeven, diarree, buikklachten
 • dikke keel
 • benauwdheid

Waarom testen?

Mensen gaan over tot het nemen van een voedselintolerantie of allergietest omdat zij klachten ervaren die gerelateerd zijn aan een voedselallergie ofwel een voedselintolerantie. Deze klachten zijn vaak niet te herleiden tot een bepaalde oorzaak. Het kan ook fysieke en lichamelijke ongemakken veroorzaken, de symptomen kunnen van invloed zijn op de geestelijke gezondheid van een persoon en in veel gevallen zorgen ze ervoor dat een persoon niet een normaal leven kan leiden. De meeste intolerantietesten zijn momenteel beperkt tot etenswaren, maar vaker wel dan niet houdt de intolerantie verband met bestanddelen van voeding en chemicaliën die in onze dagelijkse voeding wordt verwerkt. Het aantal mensen die lijden aan intoleranties neemt toe. 35-65% van de mensen gaat naar de huisarts maar het wordt niet duidelijk wat de oorzaak kan zijn van hun probleem. Juist omdat een voedselintolerantie problematisch is om vast te stellen, is het doen van een test een goede manier om hier duidelijkheid over te krijgen. Een test geeft sneller duidelijkheid dan een 'probeer en elimineer dieet’. Veel slimmer, en sneller, is het om een eliminatie dieet te volgen nadat je een test gedaan hebt. Je kunt dan gestructureerd aan het probleem werken. De uitkomsten van de test laten je zien om welke producten het gaat. Veel mensen denken dat zij intolerant zijn voor gluten of lactose, maar uit de test blijkt vaak een andere stof de problemen te veroorzaken.

resultaat allergietest

Wat u krijgt 

Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een testkit; deze bevat alle benodigdheden voor het afnemen van het bloedmonster. Een uitgebreide handleiding is daarbij voorhanden. Uiteraard kunt u ons steeds bellen voor advies of informatie. Binnen 7-10 dagen nadat u het bloedmonster heeft verzonden ontvangt u per email een gedetailleerde rapportage.

Het resultaat ziet er als volgt uit:.

Introductie van uw testresultaten tot op 110 etenswaren  die je precies uitleggen wat je moet doen.
2. De producten die op jouw resultaten getoond worden.
3. Wáár de producten zich bevinden (dat wil zeggen van bijv. welke bepaalde boom het  afkomstig is of welke producten de chemicaliën bevatten).
4. Begeleiding en advies in hoe je om kunt gaan met je uw individuele resultaten om klachten te verminderen

intolerantietest

Begrijp uw gezondheid en uzelf

Stuur ons een monster van uw bloed voor onze bloedmonstertest om je voedselintolerantiesallergieen / voedselintoleranties  te bepalen. Ontvang uw resultaten rechtstreeks binnen 10 dagen per e-mail en begin met het aanbrengen van positieve veranderingen in uw gezondheid met onze gebruiksvriendelijke huis-tot-laboratoriumtests.
Met onze tests helpen we al meer dan 10 jaar mensen over de hele wereld om allergieën,
intoleranties en meer over hun lichaam te begrijpen. Daarbij komt dat je gezondheid aanzienlijk verbetert

Vragen en antwoorden

over de haartest

Hoe lang moet het haar zijn?

Het haar dient, voor het beste resultaat, tenminste twee centimeter lang te zijn. Langer mag, korter is niet echt aan te bevelen.

Ik heb mijn haar geverfd, kan ik dan toch een test laten uitvoeren?

Geverfd haar heeft geen invloed op het resultaat. U kunt dan ook, zelfs met geverfd haar, een test laten uitvoeren.

Waar wordt er bij een haartest op getest?

Het antwoord op deze vraag kunt u vinden op deze pagina: Wat wij testen

over de bloedtest

Wat is het verschil tussen een haar- en een bloedtest?

De haartest geschiedt op basis van enkele strengen haar; de bloedmonster test wordt gedaan met behulp van enkele druppels bloed. Verder wordt bij de haartest gebruik gemaakt van Bioresonantie en bij bloedmonster test van de ELISA methode. Bij de bloedmonster test wordt getest op IgE en IgG4 anti lichamen

Hoe gaat een bloedtest in z'n werk?

Wij zenden u een complete 'kit' om de bloedmonster test juist af te nemen. In de test bevindt zich een uitgebreide handleiding. U geeft een prikje in uw vinger en neem enkele bloeddruppels af. Deze worden op de testplaat gedaan en u verzend uw test.

Is de bloedtest voor Allergie of Intolerantie?

De bloedtest is zowel voor Allergie (Select 35) maar ook voor Allergie en Intolerantie (Choice70 en Prime110). De Allergie wordt getest op IgE antilichamen en bij de Allergie en Intolerantie test wordt getest op IgE en IgG4 antilichamen

algemene vragen

Kan ik na ontvangst van de resultaten advies krijgen?

U kunt ten alle tijde advies krijgen na ontvangst van de resultaten. Het beste advies krijgt u als u uw vragen kort en bondig in een email zet; u krijgt snel een antwoord van ons. Uiteraard kunt u ons ook bellen.

Zijn  de testen betrouwbaar?

Laten we beginnen met te erkennen dat op dit gebied geen enkele test 100% zekerheid geeft. Zelfs de meest geavanceerde testen laten nog wel eens een inconsistentie zien of missen bepaalde gegevens.

Bij Bioresonantie testen kunnen inconsistenties optreden waardoor er nog geen breed wetenschappelijk draagvlak is.Wij maken daarbij de kanttekening dat het in 'de wetenschap' ook om verschillende meningen gaat. Bij bloedmonster testen is er weinig tot geen inconsistentie en van daaruit stellen wij dat de testen betrouwbaar zijn. 

Is allergie hetzelfde als intolerantie?

Nee, allergie is niet hetzelfde als intolerantie. Allergie heeft te maken met het immuunsysteem en intolerantie niet..

 • Myra Wardsingel 7, 2652LA Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland
 • info@mijnvoedselintolerantietest.nl
 • 010- 840 60 16

Meer vragen, laat het ons weten.

Je naam*
Je email*
Je bericht
0 of 350