Snelle levering
Resultaten binnen 8-10 dagen

Meer dan 10 jaar ervaring
Betrouwbaar en deskundig

100% Veilige Checkout
Winkel met vertrouwen

100% garantie
geld terug garantie

Chronische klachten

By jojo

februari 24, 2017


Chronische spier- of gewrichtspijnen

2. U ervaart chronische spier- of gewrichtspijn die vaak voorkomt

Een tweede waarschuwingsteken voor een Voedsel Intolerantie kan zijn dat u veel chronische spier- en gewrichtspijn ervaart. Het komt dan ook vaak voor dat u juist door deze pijnen een beperking voelt in uw  dagelijkse bezigheden. Denk alleen bijvoorbeeld aan het feit dat u telkens weer last heeft van die gewrichtspijn in uw knie waardoor het lopen behoorlijk aan banden wordt gelegd. U kunt minder lopen en daardoor worden uw mogelijkheden ook beperkt. Denk aan het vasthouden van uw bestek bij het eten. Soms kan het zover gaan dat u de kracht verliest in uw hand(en).

We hebben het in bovenstaande gevallen vaak over (een vorm van) Fibromyalgie. Fibromyalgie is een nieuw erkende medische aandoening die tot 6% van de bevolking treft, met name vrouwen van middelbare leeftijd. Het wordt gekenmerkt door langdurige en wijdverspreide pijn die niet specifiek is voor een specifiek gebied.

Onderzoek op dit gebied heeft aangetoond dat veel fibromyalgie-patiënten melden dat symptomen vaak worden veroorzaakt door voedsel dat ze eten. In feite ontdekte een onderzoek dat bijna 50% van degenen met fibromyalgie meldden dat hun symptomen verslechteren na het eten van bepaald voedsel. Welk voedsel dat dan precies is, is een zaak van nauwkeurig gaan bepalen wat iemand eet waarbij later symptomen optreden. Daardoor kan bepaald worden welk voedsel de oorzaak kan zijn. 

Het ontdekken van je eigen voedselgevoeligheden en het vervolgens volledig inkoken of onthouden van voedsel, is misschien wel het belangrijkste wat je kunt doen om deze aandoening te behandelen. Zoals bij veel gevolgen van een voedselintolerantie kan de oorzaak bepaald worden door de eliminatie methode toe te passen. Hierdoor kom je er achter welk voedingsmiddel de oorzaak kan zijn. Een uitstekend hulpmiddel daarbij is de Voedsel Intolerantie Test. Daarbij krijg je de resultaten van de voeding waar je intolerant voor bent. Je kunt dan op een gerichte wijze de eliminatie methode gaan toepassen. Daardoor kom je er sneller achter welk voedingsmiddel de oorzaak is.

Laat een bericht achter
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Mis niets van onze artikelen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte