Snelle levering
Resultaten binnen 8-10 dagen

Meer dan 10 jaar ervaring
Betrouwbaar en deskundig

100% Veilige Checkout
Winkel met vertrouwen

100% garantie
geld terug garantie

Voedselintolerantietest

Ervaart u lichamelijke klachten en denkt u dat het met uw voeding te maken heeft?
Onze voedselintolerantietesten geven uitsluitsel en zekerheid.

Nu ook verkrijgbaar: gecombineerde Bloed- en Haarmonstertest

Mijn Voedselintolerantietest levert de voedselintolerantietesten in Nederland en België

Gebruikte technieken

De door ons geleverde haaranalyse testen worden gedaan op basis van de Bioresonance methode; de bloedmonster testen worden gedaan op basis van de zgn. ELISA testmethode.
De analyse is op IgE en IgG4 reacties naar de meestvoorkomende allergieën en intoleranties

Wereldwijd gebruikt

Uw testresultaten helpen u bij het vinden van de voedingsmiddelen die goed voor u zijn en bij het vaststellen van uw individuele “trigger-voedingsmiddelen”. Door het voedsel dat problemen veroorzaakt te vermijden, kunnen klachten worden verminderd of zelfs gestopt en kan uw lichaam herstellen

Gebruikt door artsen

De door ons geleverde testen worden gebruikt door een groot aantal beroepsbeoefenaars zoals artsen, therapeuten, voedingsdeskundigen en anderen. De expert laboratorium analyse op IgE en IgG4 reacties maken de test betrouwbaar en geven een groot inzicht waarmee u klachten kunt verhelpen.

Snelle levering

Zodra wij uw testmateriaal hebben ontvangen, wordt dit materiaal diezelfde dag verzonden. Zo kunt u er van overtuigd zijn dat een snelle afhandeling gegarandeerd is. Bij de bloedmonstertest wordt de kit meteen aan u verzonden. U doet de vingerprik en zendt alles retour. Wij zorgen voor een snelle verdere afhandeling.

Voedselintolerantietest

Een bijzonder uitgebreide test voor een compleet overzicht

Een uitgebreide test op: 300 voedselproducten, 300 non food producten, 80 Vitamines & Mineralen, 24 Metalen inclusief. Kwik en Lood, Antioxidanten en Aminozuren, Hormonaal Evenwicht-, Darm Microbioom-, Spijsvertering- en Stofwisseling Analyse

Nu verkrijgbaar van
€149,95 voor €89,95


Allergie- Voedselintolerantie

Een bijzonder uitgebreide gecombineerde bloed- en haarmonster test voor een compleet overzicht

Test op 35 Allergenen en daarnaast een uitgebreide test op: 300 voedselproducten, 300 non food producten, 80 Vitamines & Mineralen, 24 Metalen inclusief. Kwik en Lood, Antioxidanten en Aminozuren, Hormonaal Evenwicht-, Darm Microbioom-, Spijsvertering- en Stofwisseling Analyse

Nu verkrijgbaar van
€189,95 voor €139,95


Kies voor zekerheid in 4 eenvoudige stappen

Stap 1


Maak uw keuze uit de aangeboden tests, bestel en betaal uw test veilig on line

Stap 2


Neem een haarmonster, doe dit in een zakje en vul het formulier in

Stap 3


Stuur uw haarmonster en het ingevulde formulier naar ons

Stap 4

... en ontvang binnen 7-10 dagen uw resultaten per email

Wat onze klanten vertellen

Het rommelen in mijn buik hield maar niet op.

Met voortdurende klachten ben ik meerdere malen naar de huisarts geweest. Het rommelen in mijn buik hield maar niet op terwijl ook de buikkrampen maar niet wilden stoppen. In een open gesprek met mijn vriendin vertelde ik haar over mijn klachten. Samen met Mijn Voedsel Intolerantie Test en een eliminatie dieet zijn de problemen opgelost. Geen gerommel meer en de buikpijn is zo goed als verdwenen. Bedankt Mijn Voedsel Intolerantie Test voor de begeleiding en snelle service.

Annemarie Weelinck

Nu weet ik precies welke producten ik niet moet nemen.

Het viel mij op dat het bestelproces, de bevestiging en de resultaten allemaal binnen een  zeer aanvaardbare tijdsbestek zijn gegaan. Iets meer dan een week heeft het geduurd en toen had ik de resultaten van mijn test binnen.  Op advies van Johan ben ik begonnen met elimineren van de producten van de lijst en dat voor een periode van 4 weken. Moeilijk, ja! Nuttig en zinvol, zeer zeker! Mijn klachten werden minder en nu weet ik precies welke producten ik niet moet nemen. 

Marjolein Evenblij

Bepaalde stoffen verdraag ik niet goed.

Waar haal ik nu ineens een zakje vandaan om mijn  haarmonster in te stoppen; dat was mijn  grootste probleem. De fysieke problemen benoem ik hier liever niet. Na het doen van de test en de ontvangen resultaten  weet ik nu dat ik aan de slag moet om mijn  probleem op te lossen. De uitslagen verbaasden mij toch wel omdat  ik dacht dat ik alles kon eten. Uit de test bleek dat ik voor mijn favoriete snack intolerant ben. Ik ben blij dat ik hem gedaan heb.

Puck van de Veght

Ervaart u lichamelijke klachten en denkt u dat het met uw voeding te maken heeft? Onze voedselintolerantietesten geven uitsluitsel en zekerheid.


Ieder mens is anders en reageert ook anders op voeding.

Wist u dat voeding klachten en symptomen kan veroorzaken zoals:

hoofdpijn, een opgeblazen gevoel, last met afvallen, vermoeidheid, misselijkheid, buikkrampen, huidklachten zoals eczeem, jeukheid en roodheid; diarree, opgezwollen oogleden, depressiviteit, constipatie, luchtwegproblemen zoals hoesten, piepende ademhaling.

Veel mensen denken dan aan een allergie, maar de realiteit is dat het veel vaker om voedselintolerantie gaat. Goed nieuws: met onze voedselintolerantietesten weet u snel of uw klachten te wijten zijn aan een voedselovergevoeligheid voor specifieke voeding- of andere stoffen.

Benieuwd naar de oorzaak?

Onze voedselintolerantie test, de haartest, is een snel en betrouwbaar middel om voedselintolerantie vast te stellen. De voedselintolerantie test is gemakkelijk en levert snel resultaat. U knipt enkele haren af, stuurt die naar ons en het laboratorium voert de voedselintolerantie test uit. Binnen 7-10 dagen heeft u een uitgebreid rapport in uw mailbox waarbij u precies kunt zien wat u beter niet kunt eten. De oplossing voor uw probleem heeft u dan bij de hand waardoor u weer prettiger gaat leven. Door de haartest weet u nu welke voedingsmiddelen u beter niet kunt eten; een eliminatiedieet geeft een nog juister beeld.

Er zijn mensen die geregeld verschillende testen hebben gedaan, omdat ze een vermoeden hebben dat ze wellicht een voedselintolerantie of allergie hebben. Met onze haar- of bloedtesten weet u of er sprake is van een allergie of een voedselintolerantie. De haarmonstertest wordt regelmatig gebruikt als drugstest, op een plaats delict, bij hormoontesten en bij voeding en mineraal analyses. Testen via twee of drie van uw haren is veel nauwkeuriger en het wordt niet beïnvloed door deze punten. Daarom zijn wij in staat een breed beeld te geven van uw intoleranties door middel van onze voedselintolerantie testen.

Vragen en antwoorden

over de haartest

Hoe lang moet het haar zijn?

Het haar dient, voor het beste resultaat, tenminste twee centimeter lang te zijn. Langer mag, korter is niet echt aan te bevelen.

Ik heb mijn haar geverfd, kan ik dan toch een test laten uitvoeren?

Geverfd haar heeft geen invloed op het resultaat. U kunt dan ook, zelfs met geverfd haar, een test laten uitvoeren.

Waar wordt er bij een haartest op getest?

Het antwoord op deze vraag kunt u vinden op deze pagina: Wat wij testen

over de bloedtest

Wat is het verschil tussen een haar- en een bloedtest?

De haartest geschiedt op basis van enkele strengen haar; de bloedmonster test wordt gedaan met behulp van enkele druppels bloed. Verder wordt bij de haartest gebruik gemaakt van Bioresonantie en bij bloedmonster test van de ELISA methode. Bij de bloedmonster test wordt getest op IgE en IgG4 anti lichamen

Hoe gaat een bloedtest in z'n werk?

Wij zenden u een complete 'kit' om de bloedmonster test juist af te nemen. In de test bevindt zich een uitgebreide handleiding. U geeft een prikje in uw vinger en neem enkele bloeddruppels af. Deze worden op de testplaat gedaan en u verzend uw test.

Is de bloedtest voor Allergie of Intolerantie?

De bloedtest is zowel voor Allergie (Select 35) maar ook voor Allergie en Intolerantie (Choice70 en Prime110). De Allergie wordt getest op IgE antilichamen en bij de Allergie en Intolerantie test wordt getest op IgE en IgG4 antilichamen

algemene vragen

Kan ik na ontvangst van de resultaten advies krijgen?

U kunt ten alle tijde advies krijgen na ontvangst van de resultaten. Het beste advies krijgt u als u uw vragen kort en bondig in een email zet; u krijgt snel een antwoord van ons. Uiteraard kunt u ons ook bellen.

Zijn  de testen betrouwbaar?

Laten we beginnen met te erkennen dat op dit gebied geen enkele test 100% zekerheid geeft. Zelfs de meest geavanceerde testen laten nog wel eens een inconsistentie zien of missen bepaalde gegevens.

Bij Bioresonantie testen kunnen inconsistenties optreden waardoor er nog geen breed wetenschappelijk draagvlak is.Wij maken daarbij de kanttekening dat het in 'de wetenschap' ook om verschillende meningen gaat. Bij bloedmonster testen is er weinig tot geen inconsistentie en van daaruit stellen wij dat de testen betrouwbaar zijn. 

Is allergie hetzelfde als intolerantie?

Nee, allergie is niet hetzelfde als intolerantie. Allergie heeft te maken met het immuunsysteem en intolerantie niet..

  • Myra Wardsingel 7, 2652LA Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland
  • info@mijnvoedselintolerantietest.nl
  • 010- 840 60 16

Meer vragen, laat het ons weten.

Je naam*
Je email*
Je bericht
0 of 350