Voedselintolerantietest
Help mee en deel!

Disclaimer

https://mijnvoedselintolerantietest.nl is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Consultant Internet Services en kan advertenties, gesponsorde inhoud, betaalde tussenvoegsels, affiliate links of andere vormen van monetisatie bevatten.

https://mijnvoedselintolerantietest.nl houdt zich aan de mond-tot-mondreclame marketingnormen. Wij geloven in eerlijkheid van relatie, mening en identiteit. De ontvangen vergoeding kan van invloed zijn op de reclame-inhoud, onderwerpen of berichten die in deze blog worden geplaatst. Die inhoud, advertentieruimte of post zal duidelijk worden geïdentificeerd als betaalde of gesponsorde inhoud.

Consultant Internet Services wordt nooit direct gecompenseerd voor het geven van meningen over producten, diensten, websites en diverse andere onderwerpen. De opvattingen en meningen die op deze website worden geuit zijn puur die van de auteurs. Als wij beweren of de indruk wekken dat wij experts zijn over een bepaald onderwerp of product- of diensten gebied, zullen wij alleen producten of diensten onderschrijven die volgens ons, op basis van onze expertise, een dergelijke onderschrijving waardig zijn. Elke productclaim, statistiek, offerte of andere representatie over een product of dienst moet worden geverifieerd bij de fabrikant of leverancier.
Alle productafbeelding zijn slechts ter illustratie en geven geen recht op levering conform deze afbeeldingen.

Aankondiging:

Onze test en deze website stellen geen medische diagnose noch is het bedoeld als een vervangend middel voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Raadpleeg altijd advies van uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener als u een medische aandoening heeft of met eventuele vragen over een medische aandoening en/of medische symptomen. Ontzeg geen professioneel medisch advies of stel professioneel medisch advies niet uit door iets dat u op deze website heeft gelezen. Alle waarschijnlijke of mogelijke diagnoses die door de test of deze website worden gegenereerd, moeten worden besproken en worden bevestigd door een gekwalificeerde arts. Indien u denkt dat er sprake is van een medisch noodgeval, raadpleeg dan onmiddellijk uw arts of de hulpdiensten. Vertrouwen op de door deze website verstrekte informatie is uitsluitend op eigen risico. Sommige van de inhoud op deze website kunnen door derden worden verstrekt en we kunnen deze inhoud niet verifiëren. Wij waarborgen niet dat dergelijke inhoud van derden juist, accuraat of compleet is. Onze test meet geen type IgE-allergieën of IgG-antilichamen. Aangezien deze reacties ernstig kunnen zijn, moet u de hulp van een allergiespecialist inschakelen.

Contact

If you have any questions regarding this policy, or your dealings with our website, please contact us here:
Consultant Internet Services, Myra Wardsingel 7, 2652 LA Berkel en Rodenrijs, NL