Snelle levering
Resultaten binnen 8-10 dagen

Meer dan 10 jaar ervaring
Betrouwbaar en deskundig

100% Veilige Checkout
Winkel met vertrouwen

100% garantie
geld terug garantie

Feiten of fabels

By johandebruijn

september 24, 2017

allergie, hooikoorts, intolerantie, tarwe intolerantie, voedselovergevoeligheid

Feiten en fabels over voedselovergevoeligheid probeert een link te leggen tussen wat er soms gedacht wordt en dat wat er werkelijk speelt. Veel onverklaarbare klachten vinden hun oorsprong in een voedselintolerantie. deze klachten worden vaak niet herkend. Wij pleiten er voor om juist bij onverklaarbare klachten een intolerantie of allergietest te nemen omdat dit wellicht tot de oplossing kan leiden.

Veel mensen die gediagnosticeerd zijn met een tarwe-intolerantie zijn eigenlijk intolerant voor de chemicaliën die gebruikt worden om het brood te maken. Onze test identificeert deze chemicaliën. Op die manier komt u er achter dat er een probleem kan zijn door het consumeren van dit product. Het is dan vrij eenvoudig om dit product te elimineren waardoor u kunt ervaren of de klachten verminderen of helemaal verdwijnen.

feiten en fabels over voedselovergevoeligheid


Hooikoortspatiënten kunnen intolerant zijn voor gras, tarwe of boompollen. Onze test identificeert de exacte pollen die uw hooikoorts veroorzaakt. Een van de grootste en meest vervelend intoleranties dan wel allergieën is die waar mensen met een hooikoortsintolerantie mee te maken hebben. Een hooikoorts allergie geeft allergische klachten aan de luchtwegen die worden veroorzaakt door een reactie van het immuunsysteem na het inademen van stuifmeel die vrij rondzweeft in de lucht. Dit stuifmeel kan afkomstig zijn van verschillende grassen, bomen of (on)kruiden.

feiten en fabels over voedselovergevoeligheid

Een veel voorkomende oorzaak voor huidaandoeningen is een intolerantie voor sla. Onze test identificeert niet alleen het soort sla waar u intolerant voor bent, maar ook de aard van de sla bijv. Kos.

Als u onverklaarbare problemen met de spijsvertering, huid- of ademhalingsproblemen heeft dient u uw intolerantie niveaus regelmatig te testen.

Feiten en fabels over voedselovergevoeligheid doen zich niet alleen voor binnen de food producten, maar dat gaat ook op voor non food producten. Denk bijv. maar eens aan de nikkelen knoop op een jeans waar je uitslag van krijgt op je buik.

Intolerantie voor chemicaliën of non-food producten veroorzaakt identieke symptomen als die van voedselintolerantie, het is dus van essentieel belang dat beide op hetzelfde moment getest worden. Onze testen zijn op dit moment de enige online testen beschikbaar die op zowel etenswaren als non-food producten testen.

Iedereen lijdt aan intolerantie, maar niet alles zal leiden tot zichtbare symptomen of grote problemen veroorzaken. Daarom is een één-stap test belangrijk en hoeft u niet extra te betalen om te achterhalen waar u intolerant voor bent.

Uw intoleranties kunnen met de tijd veranderen of worden beïnvloed door blootstelling aan producten en uw omgeving. Als u onverklaarbare huid-, ademhalings- of spijsverteringsproblemen heeft dient u uw intolerantieniveaus regelmatig te testen. Een intolerantietest is de meest logische stap op weg naar het herkennen van het probleem en de oplossing daarvoor zoeken. Klik hieronder op de knop en kijk welke test het meeste bij u past. Uiteraard staan wij ook klaar om u verder van advies te dienen. Een bericht aan ons en wij adviseren u.

Laat een bericht achter
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Mis niets van onze artikelen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte