Snelle levering
Resultaten binnen 8-10 dagen

Meer dan 10 jaar ervaring
Betrouwbaar en deskundig

100% Veilige Checkout
Winkel met vertrouwen

100% garantie
geld terug garantie

DE #1 MEEST GEAVANCEERDE ALLERGIE­- EN INTOLERANTIE­TEST IN EUROPA

Snel geleverde betrouwbare test waarbij in één test wordt getest op: gluten, tarwe, lactose, zuivel en noten, 80 vitamines & mineralen, 24 metalen incl. kwik en lood, antioxidanten en aminozuren, hormonaal evenwicht, darm microbioom, spijsvertering en stofwisseling analyse 

Al meer dan 500.000 testen, samenwerking met artsen en beroepsbeoefenaars, klanttevredenheid van 99,6%,
Nu hoge korting op de testen.
Binnen 7 dagen uitsluitsel én zekerheid!

Waarschuwingstekens voedselintolerantie

Mijn Voedselintolerantietest levert de voedselintolerantietesten in o.a. Nederland en België

GECOMBINEERDE ALLERGIE- EN VOEDSELINTOLERANTIETEST

Nu ook verkrijgbaar: 

gecombineerde bloedmonster- en haartest

Meer zekerheid kunt u niet krijgen. Deze gecombineerde bloedmonster- en haartest test Allergie op 35 allergenen en op Voedselintolerantie door de Complete Voedselintolerantietest EXTRA. 

VOEDSELINTOLERANTIETESTEN

Voedselintolerantietest:
van eenvoudig tot uitgebreide
test

Testen op meer dan 600 verschillende voedsel en non-food producten, voedingsstoffentest, mineralen, metalen, spijsvertering, microbiometest, gezondheids- en metabolisme.

Onze testen

NIEUW

Nu met 25% korting.

Allergietest - én intolerantietest
op basis van bloed-haar en speeksel analyse
De meest uitgebreide en veelzijdige test door combinatie.

 • De Bloedanalyse- de Haartest én speekseltest in één gecombineerde test. Allergie getest door bloedmonster en intolerantie door haar- en speeksel analyse.
 • Test op 35 allergenen én meer dan 915 intoleranties met daarnaast
  80 voedingsstoffen, 24 metalen, hormonale onbalans en metabolisme, e-nummers en additieven
 • De meest uitgebreide en veelzijdige test door combinatie.

Nu met 25% korting

voedselintolerantie

Intolerantietest*
op basis van een haaranalyse

Snel uitsluitsel over uw voedselintolerantie

 • Haaranalyse op 300+ verschillende voedingsmiddelen en 300+ verschillende non-food items,  vitamine en mineralen tekorten en intolerantie voor 24 metalen, hormonale onbalans en metabolisme
 •  Deze test komt zoals al onze testen, met een bijzonder uitgebreid verslag van de testresultaten. Heel handig
 • Persoonlijk advies is altijd mogelijk

* afbeelding slechts ter illustratie

Nu met 25% korting

voedselintolerantie

Allergie- én intolerantietest*
op basis van bloed- en haaranalyse

Onze meest volledige test op allergie én voedselintolerantie

 • De Bloedanalyse test én de Haartest in één gecombineerde test. Allergie getest door bloedmonster en intolerantie door haaranalyse
 • Test op 35 allergenen én meer dan 600 intoleranties met daarnaast
  80 voedingsstoffen, 24 metalen, hormonale onbalans en metabolisme 
 • Een zeer complete en betrouwbare gezondheidsanalyse

* afbeelding slechts ter illustratie

Ervaart u lichamelijke klachten en denkt u dat het met uw voeding te maken heeft? Onze voedselintolerantietesten geven uitsluitsel en zekerheid.


Ieder mens is anders en reageert ook anders op voeding.

Wist u dat voeding klachten en symptomen kan veroorzaken zoals:

hoofdpijn, een opgeblazen gevoel, last met afvallen, vermoeidheid, misselijkheid, buikkrampen, huidklachten zoals eczeem, jeukheid en roodheid; diarree, opgezwollen oogleden, depressiviteit, constipatie, luchtwegproblemen zoals hoesten, piepende ademhaling.

Veel mensen denken dan aan een allergie, maar de realiteit is dat het veel vaker om voedselintolerantie gaat. Goed nieuws: met onze voedselintolerantietesten weet u snel of uw klachten te wijten zijn aan een voedselovergevoeligheid voor specifieke voeding- of andere stoffen.

Benieuwd naar de oorzaak?

De haartest is een snel en betrouwbaar middel om voedselintolerantie vast te stellen. Het is gemakkelijk en levert snel resultaat. U knipt enkele haren af, stuurt die naar ons en het laboratorium voert de test uit. Binnen 7-10 dagen heeft u een uitgebreid  rapport in uw mailbox waarbij u precies kunt zien wat u beter niet kunt eten. De oplossing voor uw probleem heeft u dan bij de hand waardoor u weer prettiger gaat leven. Door de haartest weet u nu welke voedingsmiddelen u beter niet kunt eten; een eliminatiedieet geeft een nog juister beeld. 

Er zijn mensen die geregeld verschillende testen hebben gedaan omdat ze een vermoeden hebben dat ze wellicht een voedselintolerantie of allergie hebben. Voorbeelden hiervan zijn de IgE test en de IgG4 test. Dit zijn bloed en urinetesten. De vraag is of dit wel de goede manier is om dit te testen? Bloed en urinetesten zijn niet helemaal betrouwbaar. Uw laatste maaltijd of stress of andere factoren kunnen invloed hebben op de uitslag.

Naast bloed en urinetesten is er een test die uitgevoerd wordt door middel van een haarmonster. Deze test wordt regelmatig gebruikt als drugstest, op een plaats delict, bij hormoontesten en bij voeding en mineraal analyses. Testen via twee of drie van je haren is veel nauwkeuriger en het wordt niet beïnvloed door deze punten. Daarom zijn wij in staat een breed beeld te geven van uw intoleranties.

Haartest

Uw haar is uw persoonlijk dagboek. Het houdt alles bij wat u inneemt en inademt en slaat het veilig op in zijn geheugen. Dit omvat voedsel en producten daarvan, zoals bijvoorbeeld sesam, zwaveldioxide, lupine, weekdieren, supplementen, nicotine, smog. Haartesten worden op een deskundige wijze door middel van Bioresonantie uitgevoerd.

Onze testen

Wij testen op basis van een haarmonster. 
De haarmonstertest wordt gedaan op meer dan 600 verschillende food en non-food producten en kan uitgebreid worden met meerdere testen w.o. een test op vitamine en mineralen tekort, een metalen toxiciteit test, een hormonale balans test, spijsvertering en metabolisme test.

allergische reactie

ervaringen van onze klanten

Het rommelen in mijn buik hield maar niet op.
Met voortdurende klachten ben ik meerdere malen naar de huisarts geweest. Het rommelen in mijn buik hield maar niet op terwijl ook de buikkrampen maar niet wilden stoppen. Samen met Mijn Voedsel Intolerantie Test en een eliminatie dieet zijn de problemen opgelost. Geen gerommel meer en de buikpijn is zo goed als verdwenen. Bedankt Mijn Voedsel Intolerantie Test voor de begeleiding en snelle service.

Annemarie Weelinck

Nu weet ik precies welke producten ik niet moet nemen.

Het viel mij op dat het bestelproces, de bevestiging en de resultaten allemaal binnen een  zeer aanvaardbare tijdsbestek zijn gegaan. Op advies van Johan ben ik begonnen met elimineren van de producten van de lijst en dat voor een periode van 4 weken. Moeilijk, ja! Nuttig en zinvol, zeer zeker! Mijn klachten werden minder en nu weet ik precies welke producten ik niet moet nemen. Wat een geluk dat ik een test laten doen.

Marjolein Evenblij

Uit resultaten kwam dat ik bepaalde stoffen niet goed kon verdragen.
Waar haal ik nu ineens een zakje vandaan om mijn  haarmonster in te stoppen; dat was mijn  grootste probleem. De fysieke problemen benoem ik hier liever niet. Na het doen van de test en de ontvangen resultaten  weet ik nu dat ik aan de slag moet om mijn  probleem op te lossen. De uitslagen verbaasden mij toch wel omdat  ik dacht dat ik alles kon eten.
Ik ben blij dat ik hem gedaan heb.

Puck van de Veght

WETENSCHAPPELIJK BEWIJS BIOSRESONANTIE

In de wetenschappelijke geneeskunde wordt zelfs een succesvolle methode ter discussie gesteld als het wetenschappelijke bewijs daartoe ontbreekt. Een groot voorbeeld is de klassieke homeopathie die al meer dan 175 jaar zeer verdienstelijk werkt maar het nog steeds zonder wetenschappelijke erkenning moet doen omdat degenen die voor officiële erkenning verantwoordelijk zijn haar niet willen begrijpen (alhoewel er wel positieve wetenschappelijke onderzoeken bekend zijn).

Wij testen niet klinisch maar via bioresonantie, daarbij worden geen chemicalien gebruikt.

De bioresonantie is een relatief jonge wetenschap die in de reguliere geneeskunde niet is ingeburgerd. De huidige biofysica kan echter verklaren hoe deze therapie werkt. Er zijn een aantal wetenschappers welke de werkingsmechanismen van de bioresonantie-therapie inzichtelijk maken. Bijvoorbeeld prof. Adey, prof. Smith en dr. Popp. In vitro proeven (reageerbuisproeven) werden uitgevoerd in het oncologisch instituut der wetenschappen in Kiev.

Deze proeven toonden eenduidig bewijs van de werkzaamheid van bioresonantie-therapie. Een andere studie van dr. Schumacher toonde aan dat bij allergiebehandelingen 80% van de allergische kinderen succes had bij een behandeling, een opvallend resultaat ! 83 % van de behandelde kinderen toonde geen reactie meer op het allergeen na de behandeling. 11% vertoonde wel nog reactie maar veel minder dan voorheen en 6% had geen baat bij de behandeling.

Risicovrije 100% geld terug garantie...

We zijn zo overtuigd van onze voedselintolerantietesten dat we een volledige geld-terug garantie bieden als u niet volledig tevreden bent met uw resultaten.

Volg gewoon een eliminatiedieet gedurende minimum 6 weken nadat u uw resultaten heeft ontvangen en hou een voedseldagboek bij. Als u aan het eind van de 6 weken geen verbetering in uw symptomen ziet, neem dan contact op met ons op en wij helpen u dan graag verder.

Klanttevredenheidspercentage van 99,6%

Mijn Voedselintolerantietest werkt samen met de grootste aanbieder op het gebied van (voedsel)intolerantie testen.

Door de grote ervaring ontstaat een grote mate van deskundigheid; een grote mate van deskundigheid schept een groot vertrouwen. 
Dit vertrouwen in deskundigheid wordt bevestigd door meer dan 500.000 uitgevoerde testen, terwijl er momenteel dagelijks meer dan 1.200 testen worden uitgevoerd. 
U kiest voor Mijn Voedselintolerantietest als u op zoek bent naar deskundigheid en vertrouwen.

We zijn dan ook bijzonder trots op onze hoge klanten – tevredenheid van 99.6%. Maar, als je desondanks niet tevreden bent, neem dan contact op per telefoon, of e-mail. Wij staan klaar om te helpen bij het oplossen van je problemen.

Wanneer testen?

 • Hoofdpijn
 • Misselijkheid
 • Opgeblazen gevoel
 • Buikkrampen
 • Diarree
 • Constipatie
 • Vermoeidheid
 • Huidaandoeningen
 • Lethargie en vermoeidheid
 • Problemen bij afvallen
 • Problemen bij aankomen

Waarom testen?

Mensen gaan over tot het nemen van een voedselallergie of voedselintolerantie test, omdat zij klachten ervaren die gerelateerd zijn aan een voedselallergie ofwel een voedselintolerantie. Deze klachten zijn vaak niet te herleiden tot een bepaalde oorzaak. Het kan ook fysieke en lichamelijke ongemakken veroorzaken. De symptomen kunnen van invloed zijn op de geestelijke gezondheid van een persoon en in veel gevallen zorgen ze ervoor dat een persoon niet een normaal leven kan leiden. De meeste intolerantietesten zijn momenteel beperkt tot etenswaren, maar vaker wel dan niet houdt de intolerantie verband met bestanddelen van voeding en chemicaliën die in onze dagelijkse voeding wordt verwerkt. Het aantal mensen die lijden aan intoleranties neemt toe. 35-65% van de mensen gaat naar de huisarts maar het wordt niet duidelijk wat de oorzaak kan zijn van hun probleem. Juist omdat een voedselintolerantie problematisch is om vast te stellen, is het doen van een voedselintolerantie test een goede manier om hier duidelijkheid over te krijgen. Een voedingsintolerantie test geeft sneller duidelijkheid dan een 'probeer en elimineer dieet’. Veel slimmer, en sneller, is het om een eliminatie dieet te volgen nadat u een voedingsintolerantie test gedaan hebt. U kunt dan gestructureerd aan het probleem werken. De uitkomsten van de voedselintolerantie test laten u zien om welke producten het gaat. Veel mensen denken dat zij intolerant zijn voor gluten of lactose, maar uit de voedselintolerantie test blijkt vaak een andere stof de problemen te veroorzaken.

resultaat allergietest

Wat u krijgt 

Onze innovatieve één-staps voedselintolerantie testen stellen ons in staat om een uitgebreid verslag, opgedeeld in vijf categorieën, te produceren. Alle resultaten van de voedselintolerantie testen bevatten producten waarvan is aangetoond dat u er voor 85% of meer intolerant voor bent. Op basis van de vele duizenden voedselintolerantie testen die zijn uitgevoerd, geloven wij dat een percentage van hoger dan 85% ervoor zorgt dat intolerantie symptomen zich voordoen.

Het resultaat ziet er als volgt uit:

1. Introductie van uw voedingsintolerantie testresultaten op meer dan 600 etenswaren en andere producten die u precies uitleggen wat u moet doen.
2. De producten die op uw voedingsintolerantie testresultaten getoond worden.
3. Wáár de producten zich bevinden (dat wil zeggen van bijv. welke bepaalde boom het afkomstig is of welke producten de chemicaliën bevatten).
4. De ontbrekende voedingsstoffen in uw lichaam (optioneel).
5. Begeleiding en advies in hoe u om kunt gaan met uw individuele voedingsintolerantie testresultaten om klachten te verminderen.

intolerantietest

Begrijp uw gezondheid en uzelf


Stuur ons een monster van uw haar voor onze bioresonantietests  om jvoedselintoleranties / voedselovergevoeligheden  te bepalen. Ontvang uw resultaten rechtstreeks binnen 10 dagen per e-mail en begin met het aanbrengen van positieve veranderingen in uw gezondheid met onze gebruiksvriendelijke huis-tot-laboratoriumtests.
Met onze tests helpen we al meer dan 10 jaar mensen over de hele wereld om allergieën,
intoleranties en meer over hun lichaam te begrijpen. Daarbij komt dat je gezondheid aanzienlijk verbetert

Vragen en antwoorden

over de haartest

Hoe lang moet het haar zijn?

Het haar dient, voor het beste resultaat, tenminste twee centimeter lang te zijn. Langer mag, korter is niet echt aan te bevelen.

Ik heb mijn haar geverfd, kan ik dan toch een test laten uitvoeren?

Geverfd haar heeft geen invloed op het resultaat. U kunt dan ook, zelfs met geverfd haar, een test laten uitvoeren.

Waar wordt er bij een haartest op getest?

Het antwoord op deze vraag kunt u vinden op deze pagina: Wat wij testen

over de bloedtest

Wat is het verschil tussen een haar- en een bloedtest?

De haartest geschiedt op basis van enkele strengen haar; de bloedmonster test wordt gedaan met behulp van enkele druppels bloed. Verder wordt bij de haartest gebruik gemaakt van Bioresonantie en bij bloedmonster test van de ELISA methode. Bij de bloedmonster test wordt getest op IgE en IgG4 anti lichamen

Hoe gaat een bloedtest in z'n werk?

Wij zenden u een complete 'kit' om de bloedmonster test juist af te nemen. In de test bevindt zich een uitgebreide handleiding. U geeft een prikje in uw vinger en neem enkele bloeddruppels af. Deze worden op de testplaat gedaan en u verzend uw test.

Is de bloedtest voor Allergie of Intolerantie?

De bloedtest is zowel voor Allergie (Select 35) maar ook voor Allergie en Intolerantie (Choice70 en Prime110). De Allergie wordt getest op IgE antilichamen en bij de Allergie en Intolerantie test wordt getest op IgE en IgG4 antilichamen

algemene vragen

Kan ik na ontvangst van de resultaten advies krijgen?

U kunt ten alle tijde advies krijgen na ontvangst van de resultaten. Het beste advies krijgt u als u uw vragen kort en bondig in een email zet; u krijgt snel een antwoord van ons. Uiteraard kunt u ons ook bellen.

Zijn  de testen betrouwbaar?

Laten we beginnen met te erkennen dat op dit gebied geen enkele test 100% zekerheid geeft. Zelfs de meest geavanceerde testen laten nog wel eens een inconsistentie zien of missen bepaalde gegevens.

Bij Bioresonantie testen kunnen inconsistenties optreden waardoor er nog geen breed wetenschappelijk draagvlak is.Wij maken daarbij de kanttekening dat het in 'de wetenschap' ook om verschillende meningen gaat. Bij bloedmonster testen is er weinig tot geen inconsistentie en van daaruit stellen wij dat de testen betrouwbaar zijn. 

Is allergie hetzelfde als intolerantie?

Nee, allergie is niet hetzelfde als intolerantie. Allergie heeft te maken met het immuunsysteem en intolerantie niet..

 • Myra Wardsingel 7, 2652LA Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland
 • info@mijnvoedselintolerantietest.nl
 • 010- 840 60 16

Meer vragen, laat het ons weten.

Je naam*
Je email*
Je bericht
0 of 350