Door het nemen van de Voedsel Intolerantie test weet Anne  dat zij intolerant is voor ananas


Hoofdpijn, opgeblazen gevoel of buikkrampen? Dit zijn slechts enkele symptomen van allergieën en intoleranties.

De Voedsel Intolerantie Test geeft ook jou inzicht voor welke producten je een intolerantie hebt zodat je weet waar je onverklaarbare klachten vandaan komen.
 

Doe de test en verbeter de kwaliteit van je leven vandaag nog.

Onverklaarbare fysieke en mentale klachten worden duidelijk gemaakt door de Voedsel Intolerantie Test waardoor u er maatregelen tegen kan nemen.


370.000 testen uitgevoerd

Gedurende het bestaan van onze zijn er meer dan 370.000 testen uitgevoerd; iedere dag worden er meer dan 800 testen uitgevoerd. Dat zegt wel wat!

99,5% Tevreden

Onze klanten vertellen ons dat zij tevreden zijn met hun resultaten. Wij zijn er trots op dat meer dan 99% van onze klanten tevreden is met de testresultaten.

Gebruikt door 131 Artsen 

Wij werken met een groot aantal medisch beoefenaars uit 6 verschillende landen, die onze tests gebruiken om hun klanten op een dagelijkse basis te helpen.

Hoofdpijnen kreeg op ik een dagelijkse basis, of althans dat was zo voordat ik de Voedsel Intolerantie test heb gedaan. Ik heb wat haren verzonden en daarna het bijbehorende plan van aanpak gevolgd. Daarna was ik eindelijk van mijn hoofdpijnen verlost en voel ik mij steeds beter. (Patricia, 55 jaar)

Intolerantietest

Wij testen uw haarmonster op 600 verschillende etenswaren en non-food producten om te zien wat uw problemen kan veroorzaken.

Voedingsstoffentest

Hier keren wij de test om, om te zien wat er in uw lichaam ontbreekt, dit uit een lijst van 80 voedingsstoffen. Inclusief een gratis voedingsstoffengids.

Metaal Toxiciteitstest

Met behulp van het verstrekte haarmonster testen wij op 24 verschillende metalen die u mogelijk consumeert of in de buurt van woont.

Bestel nu overal gemakkelijk een test!

Bestellingen kunnen vanaf elke locatie met een computer of apparaat met toegang tot het internet geplaatst worden. Bestel op elk moment van de dag

Faciliteit voorzien van het nieuwste 

Zodra u een test heeft besteld, wordt uw haarmonster verzonden naar onze faciliteit met de nieuwste apparatuur. Wat is dat? Het is plek in het VK waar al onze testen worden uitgevoerd door onze experts.

Gemakkelijk te begrijpen rapport

Het rapport is gemaakt van uw testresultaten. Het toont precies waar u intolerant voor bent en waar u intolerant voor kan zijn. Wij zijn hier om u te helpen het beter te begrijpen.

voedsel intolerante test

Mijn naam is Johan de Bruijn. 

De Voedsel Intolerantie Test is niet ‘zomaar’ een test; het is een test van hoogwaardige technische kwaliteit. 

Wij hebben onze testen voortdurend verbeterd sinds 2008 en wij hebben het niveau bereikt waarbij wij geloven dat wij de hoogste kwaliteit niet-IgE gemedieerde wetenschappelijke testen ter wereld aanbieden. Wij willen niet dat u op ons op ons woord gelooft, hier zijn de gegevens die ons geloof ondersteunen.

De testen worden uitgevoerd op een geregistreerd klasse 11a medisch apparaat zoals bepaalt is volgens ISO EN 13485. Andere medische apparatuur in klasse 11 bevatten röntgenapparatuur, ultrasone apparatuur & radiologie apparatuur.

Dezelfde apparatuur wordt gebruikt door Chinese ziekenhuizen, het Russische ruimte project en door meer dan 7000 beoefenaars in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het wordt gebruikt door zowel professionele sportteams als Olympische teams.


Ik kan dan ook met een gerust hart zeggen dat onze testen precies doen dat waarvoor zij bedoeld zijn; U een helder en duidelijk inzicht geven in mogelijke Intoleranties!

Onze  testen 


Wij hebben de meest uitgebreide, niet-invasieve tests ontwikkeld, die ter wereld beschikbaar zijn. Met behulp van de nieuwste biotechnologie, gebruikt onze veilige en snelle procedure een monster van uw haar, die we testen voor nauwkeurige resultaten.

Wij hebben enkel een haarmonster van u nodig en met behulp van onze uitgebreide systemen, zullen wij u de resultaten binnen slechts 10 werkdagen e-mailen. Uw testresultaten zullen alle producten tonen waar u 85% of meer intolerant voor bent. Wij hebben vele duizenden intolerantietesten uitgevoerd en wij geloven dat dit het percentage is dat ervoor zorgt dat intolerantie symptomen zich voordoen.

haartest vanuit wetenschappelijk perspectief


Wat wij testen


Wij produceren een volledige diagnose van uw intoleranties met behulp van slechts een aantal strengen van uw haar. Deze veilige, niet-invasieve methode maakt het ook mogelijk dat wij uw voedingstekorten te onderzoeken.

Haarmonsters worden tegenwoordig in veel professionele drugs- en alcohol testen gebruikt. Vanwege het vermogen van het haar om informatie op te slaan, hebben wij ondervonden dat het ideaal is om te testen op intoleranties, voedingstekorten en metaal toxiciteit. Een gedetailleerd rapport kan worden geproduceerd van slechts een aantal strengen. Wij creëren een uitgebreid rapport met alle producten waar uw lichaam op dit moment op reageert.

wat onze klanten over de test zeggen...


Hoe denken klanten over het nemen van een test?

Vicki, 45, King’s Lynn

Mijn  naam is Vicky en zolang ik mij kan herinneren heb ik altijd last gehad van onverklaarbare hoofdpijnen. Al vanaf mijn schooltijd en nu tijdens mijn  werk heb ik last van hoofdpijnen die mij verhinderen op een wijze te functioneren zoals ik dat graag zou willen. Van mijn moeder kreeg ik een Intolerantie test als kerstgeschenk (een beetje vreemd, dat weet ik) die ik heb verzonden. De test gaf onder andere als resultaat dat ik intolerantant ben voor katten, die ik altijd heb gehad. Ik ben de katten gaan vermijden en mijn hoofdpijnen waren verdwenen. Nu weet ik tenminste wat het probleem is.

Vicky

King's Lynn

Pauline, 25, Newton Abbott

Ik was gediagnostiseerd met een chronische vermoeidheid en moest vrij-af nemen van mijn  werk, iets wat, nu ik als zelfstandige werk, dat ik geen mogelijkheid meer had om inkomsten te verwerven. Ik was dus op zoek naar een snelle oplossing voor mijn probleem en ben verder rond gaan kijken waarbij ik de Voedsel Intolerantie Test ben tegengekomen. Nadat ik haren van mijn hele familie heb verzonden kreeg ik de uitslag waarbij vast kwam te staan dat ik intolerant ben voor gluten. Nu ik de gluten ben gaan vermijden voel ik mij stukken beter. Bedankt!

Pauline

Newton Abbot


Leef heerlijk vrij van klachten.

Geniet zonder zorgen van een etentje met vrienden.

Voelt u zich regelmatig moe en traag? Bent u uw energie kwijt of maakt u zich zorgen over wat u kunt eten? Dit kan simpelweg een voedselallergie zijn. Met onze testen kunt u levensmiddelen die slecht voor u zijn uitsluiten.

voedselintolerantie
voedsel intolerantie test en eliminatie procedure

Voel je van binnen beter

Leef comfortabel en geniet meer van het leven.

Houdt u zich wel eens in met de dingen waarvan u houdt? Met een simpele test kunt u zien of u of een familielid een voedselintolerantie heeft. Doe er iets aan en begin met je meer comfortabel te voelen.

100% tevredenheids garantie


Wij zijn trots op onze 99,6% klanten-tevredenheid. Echter, als je  niet tevreden bent met een van onze diensten, dan verzoeken wij je om ons rechtstreeks te contacteren via e-mail. Wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden om je te helpen bij het oplossen van eventuele problemen.

Bestel nu eenvoudig in 4 stappen

Kies uit een van de onderstaande testen en bestel meteen on line.


Na betaling komt u op de pagina om uw verzendformulier te downloaden en met verdere instructies

Neem een monster van uw haar en stuur het terug, zoals uitgelegd op het Test Inzendformulier.

Het  uitgebreide testrapport ontvangt u via e-mail binnen 10 werkdagen.

De Basis IntolerantieTest

Wat wordt getest:

300 etenswaren inclusief tarwe, zuivel, thee, eieren, en groenten en 300 non food producten
De basis Intolerantie test vormt een uitstekend  uitgangspunt om mee te beginnen en zicht op uw situatie te krijgen

Neem een parentest ( 2 personen) en bespaar 5%
Neem een familietest (4 personen) en bespaar 
10%


Van € 69,95 
voor€ 29,95

Gebruik bij het afrekenen de code 'AANBIEDING' en de korting wordt meteen verrekend.

Na  verrekening betaal je € 23,96

Uitgebreide Intolerantie test

Wat wordt getest:

300 etenswaren inclusief tarwe, zuivel, thee, eieren, en groenten en 300 non food producten

80 voedingstoffen om je lichaam gezond te houden.


Neem een parentest ( 2 personen) en bespaar 5%
Neem een familietest (4 personen) en bespaar 
10%


Van € 89,95 
voor € 44,95

Gebruik bij het afrekenen de code 'AANBIEDING' en de korting wordt meteen verrekend.

Na  verrekening betaal je € 35,96

Complete Intolerantie Test

complete test

Wat wordt getest:

300 etenswaren inclusief tarwe, zuivel,  en groenten en 300 non food producten
80 voedingsstoffen om je lichaam gezond te houden
24 individuele metalen inclusief kwik en lood

 Neem een parentest ( 2 personen) en bespaar 5%
Neem een familietest (4 personen) en bespaar 
10%


Van €119,95
voor € 69,95

Gebruik bij het afrekenen de code 'AANBIEDING' en de korting wordt meteen verrekend.

Na  verrekening betaal je € 55,96

Bestel de test dan hebben wij een uniek extraatje 

Naast de door u bestelde test ontvangt u nu GRATIS een maand lang toegang tot de ledenomgeving van Mijn Gezond Advies

Wat is Mijn Gezond Advies

Mijn Gezond Advies is afvallen zonder hongergevoel maar niet alleen als u wilt afvallen. Mijn Gezond Advies is er ook voor mensen die er genoeg van hebben steeds maar weer te moeten gaan verzinnen '...wat eten we vandaag...?Niet alleen gezond maar ook niet teveel

Afvallen door gezond te eten is veel gemakkelijker dan je denkt. Wij reiken jou de juiste middelen aan. Geen ingewikkelde recepten en geen vreemde producten. Maar gewone recepten met alledaagse producten. Dát maakt Mijn Gezond Advies uniek!

Afvallen doe je niet alleen. Mijn Gezond Advies brengt je in contact met mensen die hetzelfde doel hebben.

Geen stress meer om een menu samen te stellen voor de komende week. Je krijgt het van ons, compleet en uitgewerkt. Volledig uitgebalanceerd met ontbijt, lunch en avondeten. En natuurlijk vergeten we de tussendoortjes niet.

Zit je er even doorheen? Of heb je gewoon een dag waarop je het even niet meer ziet zitten? Wij staan altijd voor je klaar om je te motiveren. Samen zorgen wij ervoor dat jij je doel bereikt.


Bepaal zelf hoeveel je wilt afvallen

Nu krijg je GRATIS bij je bestelling van de Voedsel Intolerantie Test een maand lang toegang tot de ledensite van Mijn Gezond Advies en heb je iedere week een compleet menu voor 1200, 1500 of 1800 calorieën. Ja, zo wordt afvallen wel erg gemakkelijk!

Normaal gesproken kost het lidmaatschap € 13,95 per maand; jij krijgt dit de eerste maand GRATIS zonder enige verdere verplichting. Na een maand stopt het automatisch. Wil je dan nog verder dan staat het je vrij jezelf aan te melden.

© 2017 MijnVoedselIntolerantieTest. All rights reserved