Snelle levering
Resultaten binnen 8-10 dagen

Meer dan 10 jaar ervaring
Betrouwbaar en deskundig

100% Veilige Checkout
Winkel met vertrouwen

100% garantie
geld terug garantie

Noten intolerantie

Alles wat u moet weten over noten intolerantie

Een noten intolerantie: wat houdt het precies in, hoe herkent u het en hoe kunt u achterhalen of u intolerant bent? Mijn Voedsel Intolerantie Test biedt duidelijkheid, dus lees snel verder.

resultaat voedselintolerantie test

Noten intolerantie: wat het is en hoe u het herkent

Klachten zoals een opgeblazen gevoel, buikkrampen of misselijkheid kunnen mogelijk wijzen op een noten intolerantie. U leest hier meer over wat een noten intolerantie precies inhoudt, wat veelvoorkomende noten intolerantie symptomen zijn en wat u eraan kunt doen.

Noten intolerantie of notenallergie?

Bij een noten intolerantie, niet te verwarren met notenallergie, reageert uw lichaam negatief op de eiwitten uit noten. Noten intolerantie en notenallergie worden regelmatig door elkaar gehaald. Echter gaat het in de realiteit veel vaker om een intolerantie. Wanneer u een notenallergie heeft, zal uw lichaam hier meteen op reageren. Bij sprake van een intolerantie voor noten duurt het wat langer voordat er een reactie optreedt. Dit kan tot wel 72 uur duren, wat het soms lastig maakt om te bepalen of een noten intolerantie daadwerkelijk de oorzaak is van uw klachten.

voedselintolerantie

Wat zijn noten intolerantie symptomen?

Wanneer u intolerant voor noten bent, kunt u verschillende noten intolerantie symptomen ervaren na het eten van noten of producten die noten bevatten. Denk bijvoorbeeld aan nougat, hazelnootpasta of koek. Mogelijke noten intolerantie symptomen zijn:

- Een opgeblazen gevoel

- Buikpijn, buikkrampen

- Diarree, winderigheid

- Misselijkheid

- Een jeukende huid, eczeem, acne

- Vermoeidheid

- Een loopneus, neusbijholteontsteking

Welke noten intolerantie symptomen er optreden en de ernst ervan kunnen van persoon tot persoon verschillen.

Wat zijn de vervolgstappen?

Denkt u dat uw klachten te wijten zijn aan een noten intolerantie? Dan kunt u beginnen met het schrappen van zowel noten als producten die noten bevatten in uw dieet. Ook kunt u ervoor kiezen om een voedselintolerantie test te doen. De voedselintolerantie testen van Mijn Voedsel Intolerantie Test geven uitsluitsel en zekerheid. Daarnaast is het gemakkelijk en levert het snel resultaat. Wanneer u er eenmaal achter bent wat u beter niet kunt eten, kunt u uw dieet hierop aanpassen, wat resulteert in een verbeterde gezondheid.

Problemen met voedselovergevoeligheid?

Onze testen laten zien of jouw problemen gerelateerd zijn aan voedselovergevoeligheid zoals een allergie of intolerantie.

intolerantietest

Ontvang GRATIS het E-book
"Waarschuwingstekens voor een voedselovergevoeligheid"