Voedselintolerantietest
Help mee en deel!

Onze testen

Wij hebben de meest uitgebreide, niet-invasieve tests ontwikkeld, die ter wereld beschikbaar zijn. Met behulp van de nieuwste biotechnologie, gebruikt onze veilige en snelle procedure een monster van uw haar, die we testen voor nauwkeurige resultaten.

Wij hebben enkel een haarmonster van u nodig en met behulp van onze uitgebreide systemen, zullen wij u de resultaten binnen slechts 10 werkdagen e-mailen. Uw testresultaten zullen alle producten tonen waar u 85% of meer intolerant voor bent. Wij hebben vele duizenden intolerantietesten uitgevoerd en wij geloven dat dit het percentage is dat ervoor zorgt dat intolerantie symptomen zich voordoen.

Onze innovatieve één-stap testen stellen ons in staat om een uitgebreid verslag, opgedeeld in vijf gebieden, te produceren:

  • Introductie van uw resultaten die u precies uitleggen wat u dient te doen.
  • De producten die op uw resultaten getoond worden.
  • Waar de producten zich bevinden (dat wil zeggen van bijv. welke bepaalde boom het afkomstig is of welke producten de chemicaliën bevatten).
  • De voedingsstoffen die in uw lichaam ontbreken (optioneel)
  • Begeleiding in hoe u uw individuele resultaten kan verminderen of erbij kan helpen.

Kwaliteit

Wij hebben onze testen voortdurend verbeterd sinds 2008 en wij hebben het niveau bereikt waarbij wij geloven dat wij de hoogste kwaliteit niet-IgE gemedieerde wetenschappelijke testen ter wereld aanbieden. Wij willen niet dat u op ons op ons woord gelooft, hier zijn de gegevens die ons geloof ondersteunen.

De apparatuur:

De testen worden uitgevoerd op een geregistreerd klasse 11a medisch apparaat zoals bepaalt is volgens ISO EN 13485. Andere medische apparatuur in klasse 11 bevatten röntgenapparatuur, ultrasone apparatuur & radiologie apparatuur.

Gebruik van de apparatuur:

Dezelfde apparatuur wordt gebruikt door Chinese ziekenhuizen, het Russische ruimte project en door meer dan 7000 beoefenaars in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het wordt gebruikt door zowel professionele sportteams als Olympische teams.

Haartesten

Het testen van haar werd meer dan 25 jaar geleden ontdekt toen wetenschappelijke onderzoeken aantoonde dat haar net zo stabiel was als bandrecorders en de gegevens net als bij deze recorders ook in het haar zijn ingebed. Haartesten worden nu regelmatig gebruikt op gebieden zoals drugstesten, forensische wetenschap, voedings- en minerale analyses en hormoontesten. Wetenschappers zien haaranalyse als een van de meest interessantste gebieden voor ontwikkeling omdat de monsters en geschiedenis veel langer bestaat dan bloed en urine, maar ook omdat het voor iedereen toegankelijk is. Recente ontwikkelingen bevatten het gebruik van haar in IVF behandelingen.

De test

Wij verbeteren en ontwikkelen onze testen sinds 2008. Tot nu toe hebben wij meer dan 250.000 testen uitgevoerd in 26 landen over de hele wereld. Wij hebben meer dan 180 partners, met inbegrip van medische beoefenaars en gerespecteerde klinieken. Wij waren de eerste die een 100% niet goed, geld terug garantie gaven en wij zij trots op het resultaat dat er in 2016 een klanttevredenheid was van 99.2%.

Haaranalyse wordt wereldwijd erkend, waaronder door de FDA en het wordt nu gezien als een serieus alternatief voor bloedtesten.