Voedselintolerantietest
Help mee en deel!
  • You are here:
  • Home »

Voedselintolerantie testen door een bloedtest​​​​​

Voedselintolerantietest op basis van bloedmonsterOf er bij jou sprake is van voedselintolerantie is op meerdere manieren te testen. Wij maken, naast de voedselintolerantietest op basis van haarmonster, ook gebruik van de voedselintolerantietest op basis van een bloedmonster. De manier waarop getest wordt is dat bij de ene methode (de haartest) gebruik gemaakt wordt van een haarmonster en de zgn. bioresonantie. Bij de andere methode wordt gebruik gemaakt van een bloedmonster waarbij de nieuwste ELISA testtechnologie wordt gebruikt.

De bloedtest


De test: de nieuwste ELISA-testtechnologie analyseert een klein bloedmonster op 110 van de meest voorkomende allergieën en intoleranties met behulp van IgE- en IgG4-antilichamen om u binnen 21 dagen nauwkeurige laboratoriumresultaten te geven. Dit is onze meest uitgebreide bloedtest die beschikbaar is.

Voor welke symptomen is de bloedtest geschikt


Perfect voor: Als u lijdt aan niet-gediagnosticeerde symptomen zoals een opgeblazen gevoel, huiduitslag, migraine, buikpijn, diarree of braken, kunnen dit tekenen zijn van een allergie of intolerantie. Ontdek meer over je lichaam in deze snelle, eenvoudige en nauwkeurige test.

De laboratoria


Onze laboratoria en technologie: het ultramoderne laboratorium is gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 13485. Met behulp van de nieuwste ELISA-testapparatuur, die ongeëvenaard is in de allergie-testindustrie, staan de laboratoria onder toezicht van een deskundig en gekwalificeerd team van technici.

Resultaten


Uw resultaten: de resultaten worden gegenereerd in een e-mailrapport (PDF), met een uitgebreide uitleg van de geteste items en uw intolerantieniveaus, evenals of u allergisch bent voor die items. Er is geen verdere betaling voor uw resultaten vereist.

Hoe te bestellen


Snel en gemakkelijk: de gebruiksvriendelijke testkit wordt onmiddellijk na aankoop gemaild en zou u binnen 10 werkdagen moeten bereiken. De kit bevat volledige instructies voor het snel en pijnloos voltooien van de pinprik en bloedvlekmonster. Stuur uw monster eenvoudig terug naar het bijgevoegde adres, waar het naar onze laboratoria wordt gestuurd om te testen op intolerantie en allergeen-items.

Wat krijg ik

 
Wij werken samen met Global Testing om hun exclusieve Prime 110 allergie- en intolerantie- / gevoeligheidstest te leveren die een kleine bloedvlek-kit gebruikt die rechtstreeks naar u wordt verzonden en bevat:

  • 1x alcoholdoekje,
  • 1x pleister, 
  • 1x absorberend kussen, 
  • 1x Five Spot Blood Card,
  • 2x lancetten CE 0344 (pin-prick systeem), 
  • 1x retourenvelop,
  • 1x activeringskaart met zelfklevend etiket

GEBRUIK BIJ UW BESTELLING DE CODE APRIL15 EN KRIJG EEN INTRODUCTIEKORTING VAN 15%

Prime 110 Allergie- intolerantietest


ELISA-testtechnologie analyseert een klein bloedmonster op 110 van de meest voorkomende allergieën en intoleranties met behulp van IgE- en IgG4-antilichamen

Van €249,95
voor € 199,95