Snelle levering
Resultaten binnen 8-10 dagen

Meer dan 10 jaar ervaring
Betrouwbaar en deskundig

100% Veilige Checkout
Winkel met vertrouwen

100% garantie
geld terug garantie

Herken je Mijn Problemen

By jojo

september 24, 2017


Herken je Mijn Problemen

Na jaren van hoofdpijnen, vermoeidheid, slecht slapen en problemen met mijn spijsvertering, heb ik eindelijk de oplossing gevonden. Want naast problemen met hoofdpijnen, vermoeidheid, slecht slapen en problemen met mijn spijsvertering had ik ook last van overgewicht. Dat zette mij aan tot het volgen van het een na het andere dieet.

Niets scheen te helpen; in de eerste plaats had ik enorm veel moeite om ook maar een kilo af te vallen terwijl daarnaast, áls die kilo er dan af was, door schijnbaar een verkeerd genomen voedingsmiddel, die kilo er direct weer aanzat. Dieet na dieet heb ik gevolgd en steeds weer nieuwe dingen heb ik uitgeprobeerd. Het geld dat ik daaraan uitgegeven heb had ik misschien wel een nieuwe auto voor kunnen kopen. Uiteindelijk heeft het allemaal niet geholpen.

Ondanks mijn bezoeken aan de dokter en het ziekenhuis, bleef ik maar met een aantal problemen kampen.
Zo had ik chronische last van hoofdpijn (waarvan ik dacht; "dat zal wellicht komen door de verlichting op kantoor").
Had ik last van slecht slapen of moeilijk in slaap komen ( waarvan ik dacht; "zal wel komen door de ligging van de slaapkamer aan de weg").
Had ik last van vermoeidheid (waarvan ik dacht; "wat wil je ook als je niet goed kunt slapen").
Had ik last van mijn spijsvertering die de nodige problemen gaf ( waarvan ik dacht; "zal wel teveel vet gebruikt hebben, of misschien juist wel te weinig").

Al die problemen maakten mij daarbij ook neerslachtig en lusteloos. Nergens eigenlijk geen zin meer in hebben omdat je weet dat de hoofdpijn, vermoeidheid of een ander probleem zal komen.

Jaren heb ik met deze problemen geworsteld zonder daar een oplossing voor te vinden totdat ik (eigenlijk meer vanuit het oogpunt 'baat het niet, dan schaadt het niet') de voedsel intolerantietest ben tegengekomen. Een aantal van mijn problemen bleek daarbij ook genoemd te worden maar ook problemen zoals:
Astma, Chronische vermoeidheid, Eczeem, Buikpijn, Lage weerstand, Migraine, Overgewicht en Obese, Slaapstoornissen en dan heb ik het nog niet eens over de psychische problemen zoals Stemmingswisselingen, Stress,Irritatie, Depressiviteit en Bedplassen.

Wat voelde ik mijzelf gelukkig dat ik op een zeker moment de intolerantietest heb gedaan. Na de intolerantie test te hebben gedaan en de verstrekte adviezen enige tijd te hebben opgevolgd waren mijn klachten snel verdwenen. Wat ben ik blij en opgelucht die stap te hebben genomen. Had ik het maar eerder gedaan dat had me een hoop narigheid bespaart.

Mijn voeding heb ik aangepast op het gekregen advies na de test waardoor na enige tijd ik mijzelf stukken beter ging voelen; veel energieker ben ik geworden, veel minder last van hoofdpijnen en ging ik stukken beter slapen. Mijn algemene conditie is stukken vooruit gegaan en ook mijn spijsvertering werkt nu optimaal. Wat een opluchting!

Problemen met voedselovergevoeligheid?

Onze testen laten zien of jouw problemen gerelateerd zijn aan voedselovergevoeligheid zoals een allergie of intolerantie.

Laat een bericht achter
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Mis niets van onze artikelen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte