Snelle levering
Resultaten binnen 8-10 dagen

Meer dan 10 jaar ervaring
Betrouwbaar en deskundig

100% Veilige Checkout
Winkel met vertrouwen

100% garantie
geld terug garantie

Waarschuwingstekens voor Voedsel Intolerantie (5)

By jojo

maart 24, 2017

voedselintolerantie

Waarschuwingstekens voor Voedsel Intolerantie (5)

Je voelt je constant uitgeput en moe ondanks goed slapen.

Overmatige vermoeidheid kan een symptoom zijn van voedselintolerantie. Voelt u zich vaak uitgeput? Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel?

Chronisch vermoeidheidssyndroom is een aandoening die wordt gekenmerkt door ernstige langdurige vermoeidheid die van invloed is op het vermogen van een persoon om regelmatige alledaagse activiteiten uit te voeren. Naar schatting hebben 1 tot 4 miljoen Amerikanen de aandoening, maar toch is minder dan 20% gediagnosticeerd.

De oorzaak is niet goed begrepen, maar voedselintolerantie wordt al lange tijd vermoed als een belangrijke trigger naast genetica, ontsteking, stress en meer. Onderzoek naar de beste vorm van behandeling is een continu proces, maar voeding zal waarschijnlijk een invloedrijke rol spelen.

Het ontdekken van je eigen voedselgevoeligheden en het vervolgens onthouden van voedsel, is misschien wel het belangrijkste wat je kunt doen om deze aandoening te behandelen. Zoals bij veel gevolgen van een voedselintolerantie kan de oorzaak bepaald worden door de eliminatie methode toe te passen. Hierdoor kom je er achter welk voedingsmiddel de oorzaak kan zijn. Een uitstekend hulpmiddel daarbij is de Voedselintolerantie Test. Daarbij krijg je de resultaten van de voeding waar je intolerant voor bent. Je kunt dan op een gerichte wijze de eliminatie methode gaan toepassen. Daardoor kom je er sneller achter welk voedingsmiddel de oorzaak is. Wil je een Voedsel Intolerantie Test bestellen, dan kan dat door HIER te klikken. In vier eenvoudige stappen bestel je een test en aan de hand van het resultaat kun je zien waar jij intolerant voor bent.

Laat een bericht achter
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Mis niets van onze artikelen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte