Snelle levering
Resultaten binnen 8-10 dagen

Meer dan 10 jaar ervaring
Betrouwbaar en deskundig

100% Veilige Checkout
Winkel met vertrouwen

100% garantie
geld terug garantie

Voedsel Intolerantie Test en de resultaten

By jojo

december 27, 2017

intolerantie, intolerantietest, voedsel intolerantie test

Voedsel Intolerantie Test en de resultaten.

Een kijkje op de resultaten van en Voedsel Intolerantie test

Het onderwerp in dit bericht wil inzicht geven in de resultaten verkregen door een Voedsel Intolerantie test. Een analyse om tot een resultaat te kunnen komen is mogelijk op basis van bloed onderzoek, op basis van urine onderzoek en op basis van haaranalyse. Een mogelijkheid om de analyse uit te voeren op een haar kan vragen oproepen of een haar wel geschikt is om als monster te dienen ter analyse. Over dit onderwerp werd door ons reeds eerder bericht vanuit welk bericht werd geconcludeerd dat analyse op basis van een of meerdere haren uitstekende resultaten geeft en dat haren geschikt zijn om als analyse materiaal te dienen. In het eerder gepubliceerde bericht is een en ander in een wetenschappelijk perspectief geplaatst met als conclusie zoals eerder genoemd.

Resultaten

De resultaten van een haar analyse geven inzicht in de -mogelijke- intoleranties. Wellicht dat het in dit kader bevordelijk is om te beschrijven wat wij onder een “intolerantie” verstaan. Bovendien gaat een intolerantie gepaard met symptomen. Ben je bijv. intolerant voor  een bepaalde stof dan zal bij aanraking c.q. inname van deze stof een lichamelijke reactie volgen. Deze reactie hoeft niet meteen te volgen op het moment van inname c.q. aanraking maar kan pas later openbaren. Dit tekent dan ook meteen de problematiek van de Voedsel Intolerantie. Bij een allergische reactie treedt er veel sneller een reactie op; meestal binnen enkele uren. In het artikel ” Haartest in wetenschappelijk perspectief” wordt gesteld dat een analyse op basis van haar “een voedingstoestand over een vrij lange termijn  weergeeft”.

Testfase

Zoals aangegeven op de website, wordt er in een analyse uitgevoerd op meer dan 600 verschillende (voeding)stoffen. Die stoffen welke een percentage van hoger dan 85 aangeven worden ook in het rapport genoemd. Stoffen waarvan het percentage lager ligt dan 85 geven over het algemeen geen dan wel geen noemenswaardige symptomen. Om die reden wordt dan ook uitgegaan van  de 85% grens. De resultaten laten zien voor welke stof er een intolerantie is dan wel voor welke stof er intolerantie symptomen kunnen optreden. Het laat niet zien welke symptomen dat zijn. Pas op het resultaat van de test de eliminatie procedure toe waardoor vervolgens duidelijk wordt welke stoffen welke symptomen veroorzaken.

Eliminatiefase

Zijn de resultaten bekend dan kan begonnen worden om te gaan werken aan een beter gevoel door juist die stoffen  te elimineren. Op welke wijze je dan het beste te werk kan gaan zal het volgende bericht meer duidelijkheid geven.

Hieronder laten we je een voorbeeld zien van een testrapport.

voedsel intolerantie test en de resultatenWil je meer weten over dit onderwerp kijk dan op de overige berichten.

Laat een bericht achter
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Mis niets van onze artikelen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte