Voedselintolerantie test kopen

voedsel intolerante test

Mijn naam is Johan de Bruijn. 

De Voedsel Intolerantie Test is niet ‘zomaar’ een test; het is een test van hoogwaardige technische kwaliteit. 

Wij hebben onze testen voortdurend verbeterd sinds 2008 en wij hebben het niveau bereikt waarbij wij geloven dat wij de hoogste kwaliteit niet-IgE gemedieerde wetenschappelijke testen ter wereld aanbieden. Wij willen niet dat u op ons op ons woord gelooft, hier zijn de gegevens die ons geloof ondersteunen.

De testen worden uitgevoerd op een geregistreerd klasse 11a medisch apparaat zoals bepaalt is volgens ISO EN 13485. Andere medische apparatuur in klasse 11 bevatten röntgenapparatuur, ultrasone apparatuur & radiologie apparatuur.

Dezelfde apparatuur wordt gebruikt door Chinese ziekenhuizen, het Russische ruimte project en door meer dan 7000 beoefenaars in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het wordt gebruikt door zowel professionele sportteams als Olympische teams.


Ik kan dan ook met een gerust hart zeggen dat onze testen precies doen dat waarvoor zij bedoeld zijn; U een helder en duidelijk inzicht geven in mogelijke Intoleranties!

wat onze klanten over de test zeggen...


Hoe denken klanten over het nemen van een test?

Vicki, 45, King’s Lynn

Mijn  naam is Vicky en zolang ik mij kan herinneren heb ik altijd last gehad van onverklaarbare hoofdpijnen. Al vanaf mijn schooltijd en nu tijdens mijn  werk heb ik last van hoofdpijnen die mij verhinderen op een wijze te functioneren zoals ik dat graag zou willen. Van mijn moeder kreeg ik een Intolerantie test als kerstgeschenk (een beetje vreemd, dat weet ik) die ik heb verzonden. De test gaf onder andere als resultaat dat ik intolerantant ben voor katten, die ik altijd heb gehad. Ik ben de katten gaan vermijden en mijn hoofdpijnen waren verdwenen. Nu weet ik tenminste wat het probleem is.

Pauline, 25, Newton Abbott

Ik was gediagnostiseerd met een chronische vermoeidheid en moest vrij-af nemen van mijn  werk, iets wat, nu ik als zelfstandige werk, dat ik geen mogelijkheid meer had om inkomsten te verwerven. Ik was dus op zoek naar een snelle oplossing voor mijn probleem en ben verder rond gaan kijken waarbij ik de Voedsel Intolerantie Test ben tegengekomen. Nadat ik haren van mijn hele familie heb verzonden kreeg ik de uitslag waarbij vast kwam te staan dat ik intolerant ben voor gluten. Nu ik de gluten ben gaan vermijden voel ik mij stukken beter. Bedankt!

Bestel nu eenvoudig in 4 stappen

Kies uit een van de onderstaande testen en bestel meteen on line.


Na betaling komt u op de pagina om uw verzendformulier te downloaden en met verdere instructies

Neem een monster van uw haar en stuur het terug, zoals uitgelegd op het Test Inzendformulier.

Het  uitgebreide testrapport ontvangt u via e-mail binnen 10 werkdagen.

Onze Basis IntolerantieTest


300 etenswaren inclusief tarwe, zuivel, thee, eieren, en groenten en 300 non food producten

Van € 69,95 
voor€ 29,95

Neem een parentest ( bestel 2 testen) en bespaar 5%
Neem een familietest (bestel 4 testen) en bespaar 
10%

Onze Complete Intolerantie Test


300 etenswaren inclusief tarwe, zuivel, thee, eieren, en groenten en 300 non food producten

80 voedingstoffen en 24 individuele metalen incusief kwik en lood

Van €119,95
voor € 69,95

Neem een parentest ( bestel 2 testen) en bespaar 5%
Neem een familietest (bestel 4 testen) en bespaar 
10%

100% tevredenheids garantie


Wij zijn trots op onze 99,6% klanten-tevredenheid. Echter, als je  niet tevreden bent met een van onze diensten, dan verzoeken wij je om ons rechtstreeks te contacteren via e-mail. Wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden om je te helpen bij het oplossen van eventuele problemen.

Bestel de test dan hebben wij een uniek extraatje 

Naast de door u bestelde test ontvangt u nu GRATIS een maand lang toegang tot de ledenomgeving van Mijn Gezond Advies

Wat is Mijn Gezond Advies

Mijn Gezond Advies is afvallen zonder hongergevoel maar niet alleen als u wilt afvallen. Mijn Gezond Advies is er ook voor mensen die er genoeg van hebben steeds maar weer te moeten gaan verzinnen '...wat eten we vandaag...?Niet alleen gezond maar ook niet teveel

Afvallen door gezond te eten is veel gemakkelijker dan je denkt. Wij reiken jou de juiste middelen aan. Geen ingewikkelde recepten en geen vreemde producten. Maar gewone recepten met alledaagse producten. Dát maakt Mijn Gezond Advies uniek!

Afvallen doe je niet alleen. Mijn Gezond Advies brengt je in contact met mensen die hetzelfde doel hebben.

Geen stress meer om een menu samen te stellen voor de komende week. Je krijgt het van ons, compleet en uitgewerkt. Volledig uitgebalanceerd met ontbijt, lunch en avondeten. En natuurlijk vergeten we de tussendoortjes niet.

Zit je er even doorheen? Of heb je gewoon een dag waarop je het even niet meer ziet zitten? Wij staan altijd voor je klaar om je te motiveren. Samen zorgen wij ervoor dat jij je doel bereikt.


Bepaal zelf hoeveel je wilt afvallen

Nu krijg je GRATIS bij je bestelling van de Voedsel Intolerantie Test een maand lang toegang tot de ledensite van Mijn Gezond Advies en heb je iedere week een compleet menu voor 1200, 1500 of 1800 calorieën. Ja, zo wordt afvallen wel erg gemakkelijk!

Normaal gesproken kost het lidmaatschap € 13,95 per maand; jij krijgt dit de eerste maand GRATIS zonder enige verdere verplichting. Na een maand stopt het automatisch. Wil je dan nog verder dan staat het je vrij jezelf aan te melden.

© 2017 MijnVoedselIntolerantieTest. All rights reserved