Voedselintolerantietest
Help mee en deel!
  • You are here:
  • Home »

Je bent op zoek naar een voedselintolerantietest 

33-65% van de mensen die een arts bezoeken zijn niet ziek.
Maar ze hebben wel klachten en weten niet waar die vandaan komen.

Wij leveren een Voedselintolerantietest die test op meer dan 300 voedselproducten, 300 voedingsstoffen, 80 vitaminen en mineralen en 24 metalen

Snel weten of jij wellicht een probleem hebt dat te maken heeft met een Voedsel Intolerante?
Doe de gratis quick scan en weet meteen of er bij jou wellicht sprake is van een Voedsel Intolerantie

Wat is nu eigenlijke intolerantie en waarvoor kan je intolerant zijn.

Is er een manier om te weten waarvoor je intolerant bent

Kan een intolerantie genezen, en wat is of kun je er aan aan te doen

Kun je een intolerantie testen en op basis waarvan wordt dan getest

Voedselintolerantie, een probleem op zich


Het hebben van een voedselintolerantie is vervelend en al helemaal als je niet precies weet waarvoor je intolerant bent. Die buikpijn, dat opgeblazen gevoel, die huidproblemen Of wat te denken van iedere keer die jeuk, die vermoeidheid, gewrichtsproblemen en migraine. Het kan dan bijna niet anders dan dat je ergens intolerant of allergisch voor bent.  Alleen, je weet niet waarvoor!

Hieronder vertellen we je wat een voedselintolerantie is, bovendien geven we je informatie hoe je er achter komt dat je een voedselintolerantie hebt en waarvoor je voedselintolerant bent  maar ook hoe je met een voedselintolerantie omgaat en wat je er aan doen kan.

De wetenschap alleen dat er een kans bestaat dat je op een bepaalde stof een reactie krijgt, is geen prettige gevoel. Voor welke stof, welke voeding of, krijg je wellicht een reactie als je in de omgeving van dieren bent. Het is een vraag die je niet gemakkelijk kunt beantwoorden.

Je kunt gaan proberen om bepaald voeding te vermijden (welke?) of uit de buurt te blijven van (huis)dieren, bepaalde producten te vermijden of erger nog, je kunt besluiten niet meer in de natuur te gaan wandelen vanwege een vermeende pollenallergie.
Het is wellicht een goed idee om eerst een te kijken wat voedselovergevoeligheid en met name voedselintolerantie nu eigenlijk is, hoe je er achter komt en wat je er aan kunt doen. 

Voedselintolerantie, wat is dat?

Voedselintolerantie is één van de meest voorkomende chronische ziekten en steeds meer mensen hebben er last van. In Nederland heeft een steeds groter wordend deel van de bevolking last van een voedselovergevoeligheid inde vorm van een intolerantie. Er bestaan verschillende soorten van intoleranties zoals voedselintolerantie, intolerant voor bepaalde stoffen of voor bepaalde metalen.
Als u een voedselintolerantie heeft voor een bepaald voedings- of niet-voedingsmiddel, zal uw lichaam beginnen te reageren op het moment dat het in contact komt met het voedingsmiddel. Bij een allergie treden dan de klachten direct op; bij een voedselintolerantie kan dit tot wel 2-3 dagen duren.

Veel voorkomende  reacties bij een voedselintolerantie kunnen bestaan uit een buikkrampen, opgeblazen gevoel, winderigheid, vermoeidheid, acne, gewrichtspijnen, ademhalingsproblemen, migraine.

haartest vanuit wetenschappelijk perspectief

Mijn Voedsel Intolerantie Test  is een test laboratoriumdienst die een compleet scala aan tests biedt voor diagnose, screening of evaluatie van ziekten en gezondheidsproblemen.

Mijn Voedsel Intolerantie Test werkt voor de Voedsel Intolerantie Testen samen met een van de grootste bedrijven op dit gebied ter wereld. Zij verrichten meer dan 1.200 testen per dag en werken uitsluitend met de beste apparatuur.  De laboratoriumtechnici zijn goed opgeleid en hebben vele jaren ervaring. Voor u een geruststelling dat de resultaten betrouwbaar zijn en uitgevoerd worden binnen de juiste condities waarbij de service en het niveau steeds wordt verbeterd door de verkregen resultaten.

Basis Voedsel Intolerantie test

test op 300 voedingsstoffen en 300 nonfood producten door middel van een haartest

voedselintolerantietest

van € 99,95 nu
€ 29,95

Uitgebreide Voedsel Intolerantie test

test 300 voedingsstoffen, 300 nonfood producten, 80 vitaminen en mineralen door middel van een haartest

van € 89,95 nu
€44,95

Complete Voedsel Intolerantie test

test 300 voedingsstoffen, 300 nonfood producten, 80 vitaminen, mineralen en 24 metalen door een haartest

voedselintolerantietest

van € 119,95 nu
€ 69,95

Voedselintolerantie, hoe kom je er achter


Diagnose van voedselintolerantie

Anders dan bijv. een allergie, kan voedselintolerantie niet gediagnosteerd worden door middel van een allergie test. Je komt er achter dat je ergens intolerant voor bent doordat je klachten krijgt waarvan je de oorzaak niet kunt vaststellen. Bovendien duurt het bij een voedselintolerantie enige tijd (kan wel dagen zijn) voordat je klachten krijgt. Het is daarom moeilijk vast te stellen waarvoor je precies intolerant bent. Een Voedsel Intolerantie Test kan dan uitkomst bieden. Wij doen deze test op basis van een haaranalyse

Voedselintolerantie, wat doe je er aan

Het is niet te zeggen dat een voedselintolerantie echt te genezen is. Een voedselintolerantie kan wel doorheen de jaren minder of net ernstiger worden. Om met een voedselintolerantie om te kunnen gaan is het ten eerste van belang om te weten voor welke stoffen je een intolerantie hebt. Van daar uit kun je verder gaan werken. Op basis van de Voedsel Intolerantie test kun je gaan beginnen met een zgn. eliminatiedieet. Je gaat bepaalde voedingsmiddelen of voedingsstoffen uit je dieet weglaten. Na enige tijd ga je deze weer toevoegen en op basis daarvan kun je de mate van intolerantie bepalen. Het is dus meer een kwestie van trail en error. Doe je dit op een 'random' basis dan kan dit een langdurige zaak worden. Doe je dit op basis van een voedselintolerantie test dan ga je uit van bekende resultaten zodat je gericht te werk kunt gaan. Om de klachten te verminderen kun je ook het fodmap-arm dieet inschakelen. Onderzoek toonde aan dat dit dieet bijdraagt tot de bestrijding van PDS.  FODMAP is een verzamelnaam voor bepaalde koolhydraten die elke dag in onze voeding voorkomen en staat voor Fermenteerbare Oligosachariden, Disachariden, Monosachariden And Polyolen.

voedsel intolerantie test en eliminatie procedure

Voedselintolerantie testen

Voedselintolerantie kan ook getest worden. Door het testen van bloed dan wel door het testen van enige haren, kan bepaald worden voor welke stoffen je intolerant bent. Mijn Voedsel Intolerantie Test levert beide vormen van testen. De test op haaranalyse, ook wel Bioresonance genoemd, test uitgebreid op meer dan 300 voedingsproducten en 300 nonfood producten. Daarnaast wordt de test omgedraaid en kan gekeken worden of er vitaminen of mineralen tekorten in het lichaam zijn. Daarnaast wordt ook getest op metalen waaronder koper en lood. 
De bloedanalyse testen, geven niet alleen een beeld van de intoleranties maar ook van de allergieën. Bovendien werkt deze test op een andere wijze en wordt er getest op IgG en IgG4 antilichamen.

Voedselintolerantie en Allergie testen van Mijn Voedsel Intolerantie test

Bij Mijn Voedsel Intolerantie Test hebben een breed scala aan  voedsel intolerantie en allergietesten. Van een eenvoudige basis voedselintolerantietest (waarbij meer dan 600 voedingsstoffen worden getest) naar een "state of the art" complete voedsel intolerantie test (waar naast 600 voedingsstoffen ook 80 vitamines en mineralen én 24 metalen worden getest. Voor een overzicht van ons complete assortiment aan allergie testen kijkt je HIER. 

100% Geld terug garantie

We geven je 100% geld terug als je niet tevreden bent...
Met onze haartests betekent onze No Quibble-garantie dat als u niet 100% tevreden bent, u contact kunt opnemen via e-mail of live chat om uw geld terug te vorderen

Basis Voedsel Intolerantie test

test op 300 voedingsstoffen en 300 nonfood producten door middel van een haartest

voedselintolerantietest

van € 99,95 nu
€ 29,95

Uitgebreide Voedsel Intolerantie test

test 300 voedingsstoffen, 300 nonfood producten, 80 vitaminen en mineralen door middel van een haartest

van € 89,95 nu
€44,95

Complete Voedsel Intolerantie test

test 300 voedingsstoffen, 300 nonfood producten, 80 vitaminen, mineralen en 24 metalen door een haartest

voedselintolerantietest

van € 119,95 nu
€ 69,95

De haartesten worden uitgevoerd op een geregistreerd klasse 11a medisch apparaat zoals bepaalt is volgens ISO EN 13485. Andere medische apparatuur in klasse 11 bevatten röntgenapparatuur, ultrasone apparatuur & radiologie apparatuur.
Dezelfde apparatuur wordt gebruikt door Chinese ziekenhuizen, het Russische ruimte project en door meer dan 7000 beoefenaars in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het wordt gebruikt door zowel professionele sportteams als Olympische teams.

De bloedanalyse testen worden uitgevoerd door middel van de ELISA test methode.  ELISA is een acroniem voor een laboratoriumtest voor het meten van macromoleculaire stoffen zoals eiwitten in bloedmonsters. De naam is een afkorting van Enzyme-Linked Immuno Sorbent Assay. Door het aantonen van een specifieke binding tussen antigeen en antistof in het bloed, serum of andere lichaamsvloeistof van een mens of een dier is het mogelijk bij te dragen aan de diagnose van een infectieziekte of een auto-immuunziekte.

BESTEL IN VIER EENVOUDIGE STAPPEN

Kies uit een van de bovenstaande testen en bestel meteen on line.

Na betaling komt u op de pagina om uw verzendformulier te downloaden met verdere instructies.
Bij een bloedanalyse test zenden wij de testkit met verdere instructies

Neem een monster van uw haar en zendt het aan ons.
Bij de bloedanalyse test, volg de instructies en zendt de plaat ons retour in de bijgesloten enveloppe

Het  uitgebreide testrapport ontvangt u via e-mail binnen 10 werkdagen.

Ervaringen van onze klanten


Steven Lloyd, verpleger

Ik werk als gastro-intestinale verpleegster in een operatiekamer. We onderzoeken patiënten met een veelheid aan onverklaarbare symptomen. Ik kan ze nu hoop bieden en de ervaring die ik heb gehad met Mijn Voedsel Intolerantie Test delen.

Jennifer D via Trusted shops

Ik wilde een allergietest waarbij ik geen bloed hoefde in te sturen, en deze gebruikt haar. De resultaten kwamen snel en zijn echt een grote hulp geweest.

Caroline Lauren via Google

Mijn man en ik hebben dit gedaan. Alles is geweldig verlopen. Ik was erg blij met mijn resultaten. Ik zou er gewoon rekening mee houden dat nadat je je haarmonster hebt verzonden, het ongeveer 3 weken duurt om naar het lab te gaan.

Amanda J Via Trustedshops

Het ziekenhuis heeft een test aanbevolen, dus ik heb deze gekocht. Ze waren blij met de resultaten en daardoor kon ik mijn dieet veranderen.