Snelle levering
Resultaten binnen 8-10 dagen

Meer dan 10 jaar ervaring
Betrouwbaar en deskundig

100% Veilige Checkout
Winkel met vertrouwen

100% garantie
geld terug garantie

Waarschuwingstekens voor Voedsel Intolerantie (9)

By johandebruijn

maart 24, 2017


Waarschuwingstekens voor Voedsel Intolerantie (9)

Uw reumatoïde artritis blijft slechter worden


Reumatoïde artritis en voedselintolerantie.

In tegenstelling tot osteoartritis wordt reumatoïde artritis (RA) niet veroorzaakt door standaard slijtage.

Wat is Reumatoide artritis.


Reumatoïde artritis is een ziekte waarbij gewrichten ontstoken zijn. De handen, polsen, enkels en/of voeten zijn pijnlijk, dik en stijf (buigen of strekken gaat moeilijk) Ook grotere gewrichten zoals knieën of ellebogen kunnen ontstoken zijn.

Zijn er verschijnselen van reumatoide artritis dan zal de huisarts  u naar de reumatoloog sturen voor nader onderzoek en behandeling.

Wees niet bang om te bewegen. Bewegen kan geen kwaad. Bewegen en oefenen is belangrijk om zo goed mogelijk te kunnen blijven bewegen.
NSAID's (medicijngroep) verminderen de pijn, waardoor u beter kunt bewegen.
DMARD's (medicijngroep) zorgen ervoor dat uw gewrichten minder snel of niet beschadigen.

Wat zijn  de oorzaken van reumatoide artritis.

Het wordt bijna altijd veroorzaakt door een combinatie van genetica en omgevingstriggers, waaronder een dieet. Net als bij de ziekte van Hashimoto en coeliakie, wordt gedacht dat een auto-immuunrespons op bepaalde voedingssamenstellingen symptomen kan veroorzaken.

De theorie is dat bepaalde voedselgevoeligheden een inflammatoire immuunrespons kunnen veroorzaken die de gewrichtsontsteking die de pijn en zwelling veroorzaakt bij RA-patiënten verlengt of verergert. Merk op dat dit slechts een theorie is en niet is bewezen of weerlegd.

Gezien het feit dat er geen bekende remedie is voor RA, en het enige voedingssupplement dat enige (kleine) belofte vertoont, is een hooggedoseerde visolie, waardoor het elimineren van de mogelijkheid van voedselintolerantie een logische fase van behandeling is.

Het ontdekken van je eigen voedselgevoeligheden en het vervolgens onthouden van voedsel, is misschien wel het belangrijkste wat je kunt doen om deze aandoening te behandelen. Zoals bij veel gevolgen van een voedselintolerantie kan de oorzaak bepaald worden door de eliminatie methode toe te passen. Hierdoor kom je er achter welk voedingsmiddel de oorzaak kan zijn. Een uitstekend hulpmiddel daarbij is de Voedselintolerantie Test. Daarbij krijg je de resultaten van de voeding waar je intolerant voor bent. Je kunt dan op een gerichte wijze de eliminatie methode gaan toepassen. Daardoor kom je er sneller achter welk voedingsmiddel de oorzaak is. Wil je een Voedsel Intolerantie Test bestellen, dan kan dat door HIER te klikken. In vier eenvoudige stappen bestel je een test en aan de hand van het resultaat kun je zien waar jij intolerant voor bent.

Laat een bericht achter
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Mis niets van onze artikelen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte