Snelle levering
Resultaten binnen 8-10 dagen

Meer dan 10 jaar ervaring
Betrouwbaar en deskundig

100% Veilige Checkout
Winkel met vertrouwen

100% garantie
geld terug garantie

Ontdek de Ultieme Allergie- en Intolerantietest in Europa!

Wil je snel en betrouwbaar weten waar jouw lichaam op reageert? Onze geavanceerde test biedt de meest uitgebreide analyse in één enkele test. We onderzoeken niet alleen gluten, tarwe, lactose, zuivel en noten, maar ook honderden andere producten. Dat is nog niet alles – we nemen ook 80 vitamines en mineralen, 24 metalen inclusief kwik en lood, antioxidanten en aminozuren, hormonaal evenwicht, darm microbioom, spijsvertering en stofwisseling analyse. En dat is slechts het begin! 

Onze gecombineerde allergie-en intolerantietest geeft resultaten weer van allergie én voedselintolerantie!

Mijn Voedselintolerantietest levert de voedselintolerantietesten o.a. in Nederland en België

Onze testen

NIEUW

Nu met 25% korting.

Allergietest - én intolerantietest
op basis van bloed-haar en speeksel analyse
De meest uitgebreide en veelzijdige test door combinatie.

 • De Bloedanalyse- de Haartest én speekseltest in één gecombineerde test. Allergie getest door bloedmonster en intolerantie door haar- en speeksel analyse.
 • Test op 35 allergenen én meer dan 915 intoleranties met daarnaast
  80 voedingsstoffen, 24 metalen, hormonale onbalans en metabolisme, e-nummers en additieven
 • De meest uitgebreide en veelzijdige test door combinatie.

Nu met 25% korting

voedselintolerantie

Intolerantietest*
op basis van een haaranalyse

Snel uitsluitsel over uw voedselintolerantie

 • Haaranalyse op 300+ verschillende voedingsmiddelen en 300+ verschillende non-food items,  vitamine en mineralen tekorten en intolerantie voor 24 metalen, hormonale onbalans en metabolisme
 •  Deze test komt zoals al onze testen, met een bijzonder uitgebreid verslag van de testresultaten. Heel handig
 • Persoonlijk advies is altijd mogelijk

* afbeelding slechts ter illustratie

Nu met 25% korting

voedselintolerantie

Allergie- én intolerantietest*
op basis van bloed- en haaranalyse

Onze meest volledige test op allergie én voedselintolerantie

 • De Bloedanalyse test én de Haartest in één gecombineerde test. Allergie getest door bloedmonster en intolerantie door haaranalyse
 • Test op 35 allergenen én meer dan 600 intoleranties met daarnaast
  80 voedingsstoffen, 24 metalen, hormonale onbalans en metabolisme 
 • Een zeer complete en betrouwbare gezondheidsanalyse

* afbeelding slechts ter illustratie

Ervaart u lichamelijke klachten en denkt u dat het met uw voeding te maken heeft?
Onze voedselintolerantietesten geven uitsluitsel en zekerheid.


Ieder mens is anders en reageert ook anders op voeding.

Wist u dat voeding klachten en symptomen kan veroorzaken zoals:

hoofdpijn, een opgeblazen gevoel, last met afvallen, vermoeidheid, misselijkheid, buikkrampen, huidklachten zoals eczeem, jeukheid en roodheid; diarree, opgezwollen oogleden, depressiviteit, constipatie, luchtwegproblemen zoals hoesten, piepende ademhaling.

Veel mensen denken dan aan een allergie, maar de realiteit is dat het veel vaker om voedselintolerantie gaat. Goed nieuws: met onze voedselintolerantietesten weet u snel of uw klachten te wijten zijn aan een voedselovergevoeligheid voor specifieke voeding- of andere stoffen.

Benieuwd naar de oorzaak?

De haartest is een snel en betrouwbaar middel om voedselintolerantie vast te stellen. Het is gemakkelijk en levert snel resultaat. U knipt enkele haren af, stuurt die naar ons en het laboratorium voert de test uit. Binnen 7-10 dagen heeft u een uitgebreid  rapport in uw mailbox waarbij u precies kunt zien wat u beter niet kunt eten. De oplossing voor uw probleem heeft u dan bij de hand waardoor u weer prettiger gaat leven. Door de haartest weet u nu welke voedingsmiddelen u beter niet kunt eten; een eliminatiedieet geeft een nog juister beeld. 

Er zijn mensen die geregeld verschillende testen hebben gedaan omdat ze een vermoeden hebben dat ze wellicht een voedselintolerantie of allergie hebben. Voorbeelden hiervan zijn de IgE test en de IgG4 test. Dit zijn bloed en urinetesten. De vraag is of dit wel de goede manier is om dit te testen? Bloed en urinetesten zijn niet helemaal betrouwbaar. Uw laatste maaltijd of stress of andere factoren kunnen invloed hebben op de uitslag.

Onze testen

Bloedmonstertest

Wij gebruiken de bloedmonstertest om te onderzoeken en vast te stellen of er sprake is van een (voedsel)allergie. Het bloedmonster wordt onderzocht via de breed gebruikte ELISA methode.

haartest

Haarmonstertest

Uw haar is uw persoonlijk dagboek. Het houdt alles bij wat u inneemt en inademt en slaat het veilig op in zijn geheugen. Dit omvat voedsel en producten daarvan, zoals bijvoorbeeld sesam, zwaveldioxide, lupine, weekdieren, supplementen, nicotine, smog. Haartesten worden op een deskundige wijze door middel van Bioresonantie uitgevoerd.

allergische reactie

gecombineerde testen

Door ons zijn  een aantal testen gecombineerd om op die manier een zo hoog mogelijke betrouwbaarheid van de resultaten te verkrijgen. Er is een gecombineerde bloed-,speeksel en haartest; er is een gecombineerde bloed- en haarmonstertest.
Uiteraard komen al deze testen met een uitgebreid verslag van de resultaten van de analyse.

ervaringen van onze klanten

Het rommelen in mijn buik hield maar niet op.
Met voortdurende klachten ben ik meerdere malen naar de huisarts geweest. Het rommelen in mijn buik hield maar niet op terwijl ook de buikkrampen maar niet wilden stoppen. Samen met Mijn Voedsel Intolerantie Test en een eliminatie dieet zijn de problemen opgelost. Geen gerommel meer en de buikpijn is zo goed als verdwenen. Bedankt Mijn Voedsel Intolerantie Test voor de begeleiding en snelle service.

Annemarie Weelinck

Nu weet ik precies welke producten ik niet moet nemen.

Het viel mij op dat het bestelproces, de bevestiging en de resultaten allemaal binnen een  zeer aanvaardbare tijdsbestek zijn gegaan. Op advies van Johan ben ik begonnen met elimineren van de producten van de lijst en dat voor een periode van 4 weken. Moeilijk, ja! Nuttig en zinvol, zeer zeker! Mijn klachten werden minder en nu weet ik precies welke producten ik niet moet nemen. Wat een geluk dat ik een test laten doen.

Marjolein Evenblij

Uit resultaten kwam dat ik bepaalde stoffen niet goed kon verdragen.
Waar haal ik nu ineens een zakje vandaan om mijn  haarmonster in te stoppen; dat was mijn  grootste probleem. De fysieke problemen benoem ik hier liever niet. Na het doen van de test en de ontvangen resultaten  weet ik nu dat ik aan de slag moet om mijn  probleem op te lossen. De uitslagen verbaasden mij toch wel omdat  ik dacht dat ik alles kon eten.
Ik ben blij dat ik hem gedaan heb.

Puck van de Veght

Klanttevredenheidspercentage van 99,6%

Mijn Voedselintolerantietest werkt samen met de grootste aanbieder op het gebied van (voedsel)intolerantie testen.

Door de grote ervaring ontstaat een grote mate van deskundigheid; een grote mate van deskundigheid schept een groot vertrouwen.
Dit vertrouwen in deskundigheid wordt bevestigd door meer dan 500.000 uitgevoerde testen, terwijl er momenteel dagelijks meer dan 1.200 testen worden uitgevoerd. 
U kiest voor Mijn Voedselintolerantietest als u op zoek bent naar deskundigheid en vertrouwen.

We zijn dan ook bijzonder trots op onze hoge klanten – tevredenheid van 99.6%. Maar, als je desondanks niet tevreden bent, neem dan contact op per telefoon, of e-mail. Wij staan klaar om te helpen bij het oplossen van je problemen.

Vragen en antwoorden

over de haartest

Hoe lang moet het haar zijn?

Het haar dient, voor het beste resultaat, tenminste twee centimeter lang te zijn. Langer mag, korter is niet echt aan te bevelen.

Ik heb mijn haar geverfd, kan ik dan toch een test laten uitvoeren?

Geverfd haar heeft geen invloed op het resultaat. U kunt dan ook, zelfs met geverfd haar, een test laten uitvoeren.

Waar wordt er bij een haartest op getest?

Het antwoord op deze vraag kunt u vinden op deze pagina: Wat wij testen

over de bloedtest

Wat is het verschil tussen een haar- en een bloedtest?

De haartest geschiedt op basis van enkele strengen haar; de bloedmonster test wordt gedaan met behulp van enkele druppels bloed. Verder wordt bij de haartest gebruik gemaakt van Bioresonantie en bij bloedmonster test van de ELISA methode. Bij de bloedmonster test wordt getest op IgE en IgG4 anti lichamen

Hoe gaat een bloedtest in z'n werk?

Wij zenden u een complete 'kit' om de bloedmonster test juist af te nemen. In de test bevindt zich een uitgebreide handleiding. U geeft een prikje in uw vinger en neem enkele bloeddruppels af. Deze worden op de testplaat gedaan en u verzend uw test.

Is de bloedtest voor Allergie of Intolerantie?

De bloedtest is zowel voor Allergie (Select 35) maar ook voor Allergie en Intolerantie (Choice70 en Prime110). De Allergie wordt getest op IgE antilichamen en bij de Allergie en Intolerantie test wordt getest op IgE en IgG4 antilichamen

algemene vragen

Kan ik na ontvangst van de resultaten advies krijgen?

U kunt ten alle tijde advies krijgen na ontvangst van de resultaten. Het beste advies krijgt u als u uw vragen kort en bondig in een email zet; u krijgt snel een antwoord van ons. Uiteraard kunt u ons ook bellen.

Zijn  de testen betrouwbaar?

Laten we beginnen met te erkennen dat op dit gebied geen enkele test 100% zekerheid geeft. Zelfs de meest geavanceerde testen laten nog wel eens een inconsistentie zien of missen bepaalde gegevens.

Bij Bioresonantie testen kunnen inconsistenties optreden waardoor er nog geen breed wetenschappelijk draagvlak is.Wij maken daarbij de kanttekening dat het in 'de wetenschap' ook om verschillende meningen gaat. Bij bloedmonster testen is er weinig tot geen inconsistentie en van daaruit stellen wij dat de testen betrouwbaar zijn. 

Is allergie hetzelfde als intolerantie?

Nee, allergie is niet hetzelfde als intolerantie. Allergie heeft te maken met het immuunsysteem en intolerantie niet..

 • Myra Wardsingel 7, 2652LA Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland
 • info@mijnvoedselintolerantietest.nl
 • 010- 840 60 16

Meer vragen, laat het ons weten.

Je naam*
Je email*
Je bericht
0 of 350