Wil jij jezelf testen op glutenintolerantie?

Onze testen zijn uitgebreid, deskundig en betrouwbaar. Zo kom je er snel achter of je
allergisch of intolerant bent voor bepaalde stoffen.

Verschillende klachten kunnen wijzen op een gluten intolerantie. Bekende
voorbeelden daarvan zijn: chronische diarree, obstipatie, plakkende stinkende ontlasting, een opgeblazen gevoel, verminderde eetlust, braken, gewichtsverlies, ondergewicht, vermoeidheid, bloedarmoede en depressiviteit. Deze klachten kunnen wijzen op een gluten intolerantie.

glutenallergie

01.

testen 
 • Voedselintolerantie en voedselallergie zijn vaak moeilijk te herleiden tot een bepaalde voeding of stoffen. Met een test weet je welke stoffen bij jou een voedselintolerantie of een voedselallergie veroorzaken.
 • Wij leveren testen op basis van haaranalyse en op bloedanalyse.  Kan je geen keuze maken of weet je gewoon niet welke test u het beste kunt bestellen, neem dan contact met ons op.

02.

analyseren
 • Na ontvangst van je bloedmonster of je haarmonster wordt dit naar het laboratorium gezonden. In het geval je een bloedmonster test hebt besteld ontvang je van ons de testkit waarmee je wat bloed afneemt, hierna verzend je alles in de bijgesloten enveloppe.
  Je haar- of bloedmonster wordt getest en je ontvangt de resultaten.
 • Analyseer de resultaten en maak van daaruit een plan om aan de slag te gaan. 

03.

elimineren
 • De eerste stap om je problemen op te lossen is om op basis van de geanalyseerde test, een eliminatie van producten toe te gaan passen.
 • Stap voor stap loop je door het eliminatieproces waarbij je zoveel als mogelijk stoffen, die voorkomen op je resultatenlijst, schrapt uit je dagelijks menu.
 • Na de eliminatieperiode ga je stap voor stap de voedingsmiddelen of non food producten weer toevoegen aan je menu.

Waarom testen?

complete voedselintolerantietest

Mensen gaan over tot het nemen van een voedselintolerantie of allergietest omdat zij klachten ervaren die gerelateerd zijn aan een voedselallergie ofwel een voedselintolerantie. Deze klachten zijn vaak niet te herleiden tot een bepaalde oorzaak. Ruim 35-65% van de mensen gaat naar de huisarts maar het wordt niet duidelijk wat de oorzaak kan zijn van hun probleem. Juist omdat een voedselintolerantie problematisch is om vast te stellen, is het doen van een test een goede manier om hier duidelijkheid over te krijgen. Een test geeft sneller duidelijkheid dan een 'probeer en elimineer dieet’. Veel slimmer, en sneller, is het om een eliminatie dieet te volgen nadat je een test gedaan hebt. Je kunt dan gestructureerd aan het probleem werken. De uitkomsten van de test laten je zien om welke producten het gaat. Ook kun je er voor kiezen eerst een Quick Scan te nemen

Allergietest

De allergietest wordt gedaan door middel van een bloedmonster test en wordt gedaan met behulp van de beproefde ELISA testtechnologie. De uitkomst van deze test is uitgebreid en
betrouwbaar.

Intolerantietest

De intolerantietest wordt in het algemeen gedaan door het analyseren van enkele haren met de zgn. Bioresonantie methode. Daarnaast kan ook intolerantie gemeten worden door een bloedmonster test.

voedselintolerantietest

Kwaliteit

De apparatuur:

De testen worden uitgevoerd op een geregistreerd klasse 11a medisch apparaat zoals bepaalt is volgens ISO EN 13485. Andere medische apparatuur in klasse 11 bevatten röntgenapparatuur, ultrasone apparatuur & radiologie apparatuur.

Gebruik van de apparatuur:

Dezelfde apparatuur wordt gebruikt door Chinese ziekenhuizen, het Russische ruimte project en door meer dan 7000 beoefenaars in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het wordt gebruikt door zowel professionele sportteams als Olympische teams.

resultaat voedselintolerantie test

Innovatie

Onze innovatieve één-staps testen stellen ons in staat om een uitgebreid verslag, opgedeeld in vijf categorieën, te produceren:
Het resultaat ziet er als volgt uit:

1. Introductie van uw resultaten die je precies uitleggen wat je moet doen.
2. De producten die op jouw resultaten getoond worden.
3. Wáár de producten zich bevinden (dat wil zeggen van bijv. welke bepaalde boom het afkomstig is of welke producten de chemicaliën bevatten).
4. De voedingsstoffen die in jouw lichaam ontbreken (optioneel)
5. Begeleiding in hoe je om kunt gaan met je uw individuele resultaten om klachten te verminderen

intolerantietest

Begrijp uw gezondheid en uzelf


Ontvang je resultaten rechtstreeks per e-mail en begin met het aanbrengen van positieve
veranderingen in je gezondheid met onze gebruiksvriendelijke huis-tot-laboratoriumtests.

Stuur ons een monster van je haar voor onze bioresonantietests of een klein bloedmonster
voor onze IgE & IgG4 ELISA-tests om je allergieën en intoleranties / gevoeligheden te
bepalen.

Met onze tests helpen we al meer dan 10 jaar mensen over de hele wereld om allergieën,
intoleranties en meer over hun lichaam te begrijpen..

.

Herken een voedselovergevoeligheid

Ter informatie hebben wij een handig E boek samengesteld waarin je de waarschuwingstekens voor een voedselovergevoeligheid kunt lezen. Is de uitslag die je vaak krijgt een gevolg van een voedselovergevoeligheid; zijn  het die buikkrampen of winderigheid. Lees dit nuttige E boek en ontdek of jouw problemen wellicht een voedselovergevoeligheid als oorzaak hebben.

Naam*

Email*

Saski Schagen

webdesigner

Samen met mijn broer heb ik een voedselintolerantie test gekocht. Prima service, snelle afhandeling en duidelijke rapportage. Hiermee gaan wij samen aan de slag. Het is nu een stuk gemakkelijker omdat we weten welke producten ons klachten bezorgen.

Peter van Dijck

accountant

Met enige scepsis heb ik over deze testen gelezen. Er worden zowel positieve maar ook negatieve ervaringen gepost. Voor mij is het op een positieve ervaring uitgelopen. Ik kon met de resultaten aan de slag en heb zo mijn probleem kunnen oplossen.

Stephan van Beek

automonteur

Waar haal ik nu ineens een zakje vandaan om mijn  haarmonster in te stoppen; dat was mijn  grootste probleem. De fysieke problemen benoem ik hier liever niet. Na het doen van de test en de ontvangen resultaten  weet ik nu dat ik aan de slag moet om mijn  probleem op te lossen

Vragen en antwoorden

over de haartest

Hoe lang moet het haar zijn?

Het haar dient, voor het beste resultaat, tenminste twee centimeter lang te zijn. Langer mag, korter is niet echt aan te bevelen.

Ik heb mijn haar geverfd, kan ik dan toch een test laten uitvoeren?

Geverfd haar heeft geen invloed op het resultaat. U kunt dan ook, zelfs met geverfd haar, een test laten uitvoeren.

Waar wordt er bij een haartest op getest?

Het antwoord op deze vraag kunt u vinden op deze pagina: Wat wij testen

over de bloedtest

Wat is het verschil tussen een haar- en een bloedtest?

De haartest geschiedt op basis van enkele strengen haar; de bloedmonster test wordt gedaan met behulp van enkele druppels bloed. Verder wordt bij de haartest gebruik gemaakt van Bioresonantie en bij bloedmonster test van de ELISA methode. Bij de bloedmonster test wordt getest op IgE en IgG4 anti lichamen

Hoe gaat een bloedtest in z'n werk?

Wij zenden u een complete 'kit' om de bloedmonster test juist af te nemen. In de test bevindt zich een uitgebreide handleiding. U geeft een prikje in uw vinger en neem enkele bloeddruppels af. Deze worden op de testplaat gedaan en u verzend uw test.

Is de bloedtest voor Allergie of Intolerantie?

De bloedtest is zowel voor Allergie (Select 35) maar ook voor Allergie en Intolerantie (Choice70 en Prime110). De Allergie wordt getest op IgE antilichamen en bij de Allergie en Intolerantie test wordt getest op IgE en IgG4 antilichamen

algemene vragen

Kan ik na ontvangst van de resultaten advies krijgen?

U kunt ten alle tijde advies krijgen na ontvangst van de resultaten. Het beste advies krijgt u als u uw vragen kort en bondig in een email zet; u krijgt snel een antwoord van ons. Uiteraard kunt u ons ook bellen.

Zijn  de testen betrouwbaar?

Laten we beginnen met te erkennen dat op dit gebied geen enkele test 100% zekerheid geeft. Zelfs de meest geavanceerde testen laten nog wel eens een inconsistentie zien of missen bepaalde gegevens.

Bij Bioresonantie testen kunnen inconsistenties optreden waardoor er nog geen breed wetenschappelijk draagvlak is.Wij maken daarbij de kanttekening dat het in 'de wetenschap' ook om verschillende meningen gaat. Bij bloedmonster testen is er weinig tot geen inconsistentie en van daaruit stellen wij dat de testen betrouwbaar zijn. 

Is allergie hetzelfde als intolerantie?

Nee, allergie is niet hetzelfde als intolerantie. Allergie heeft te maken met het immuunsysteem en intolerantie niet..

 • Myra Wardsingel 7, 2652LA Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland
 • info@mijnvoedselintolerantietest.nl
 • 010- 840 60 16

Meer vragen, laat het ons weten.

Je naam*
Je email*
Je bericht
0 of 350

Recente berichten