Snelle levering
Resultaten binnen 8-10 dagen

Meer dan 10 jaar ervaring
Betrouwbaar en deskundig

100% Veilige Checkout
Winkel met vertrouwen

100% garantie
geld terug garantie

Voedselintolerantietest

Begin hier met het oplossen van uw klachten en verbeter uw gezondheid

Mijn Voedselintolerantietest test  snel en betrouwbaar
Snel geleverde betrouwbare test waarbij in één test wordt getest op:

gluten, tarwe, lactose, zuivel en noten
80 Vitamines & Mineralen
24 Metalen inc. Kwik en Lood
Antioxidanten en Aminozuren

Hormonaal evenwicht,
Darm Microbioom, Spijsvertering
en Stofwisseling Analyse

Al meer dan 500.000 testen geleverd
Samenwerking met artsen en beroepsbeoefenaars
Klanttevredenheid van 99,6%
Nu hoge korting op de testen

Mijn Voedselintolerantietest levert de voedselintolerantietesten in o.a. Nederland en België

Ervaart u lichamelijke klachten en denkt u dat het met uw voeding te maken heeft? Onze voedselintolerantietesten geven uitsluitsel en zekerheid.


Ieder mens is anders en reageert ook anders op voeding.

Wist u dat voeding klachten en symptomen kan veroorzaken zoals:

hoofdpijn, een opgeblazen gevoel, last met afvallen, vermoeidheid, misselijkheid, buikkrampen, huidklachten zoals eczeem, jeukheid en roodheid; diarree, opgezwollen oogleden, depressiviteit, constipatie, luchtwegproblemen zoals hoesten, piepende ademhaling.

Veel mensen denken dan aan een allergie, maar de realiteit is dat het veel vaker om voedselintolerantie gaat. Goed nieuws: met onze voedselintolerantietesten weet u snel of uw klachten te wijten zijn aan een voedselovergevoeligheid voor specifieke voeding- of andere stoffen.

Benieuwd naar de oorzaak?

Onze voedselintolerantie test, de haartest, is een snel en betrouwbaar middel om voedselintolerantie vast te stellen. De voedselintolerantie test is gemakkelijk en levert snel resultaat. U knipt enkele haren af, stuurt die naar ons en het laboratorium voert de voedselintolerantie test uit. Binnen 7-10 dagen heeft u een uitgebreid rapport in uw mailbox waarbij u precies kunt zien wat u beter niet kunt eten. De oplossing voor uw probleem heeft u dan bij de hand waardoor u weer prettiger gaat leven. Door de haartest weet u nu welke voedingsmiddelen u beter niet kunt eten; een eliminatiedieet geeft een nog juister beeld.

Er zijn mensen die geregeld verschillende testen hebben gedaan, omdat ze een vermoeden hebben dat ze wellicht een voedselintolerantie of allergie hebben. Voorbeelden hiervan zijn de IgE test en deIgG4 test. Dit zijn bloed- en urinetesten. De vraag is of dit wel de goede manier is om dit te testen. Bloed en urinetesten zijn immers niet helemaal betrouwbaar. Uw laatste maaltijd, stress of andere factoren kunnen namelijk invloed hebben op de uitslag.

Naast bloed en urinetesten is er een test die uitgevoerd wordt door middel van een haarmonster. Deze test wordt regelmatig gebruikt als drugstest, op een plaats delict, bij hormoontesten en bij voeding en mineraal analyses. Testen via twee of drie van uw haren is veel nauwkeuriger en het wordt niet beïnvloed door deze punten. Daarom zijn wij in staat een breed beeld te geven van uw intoleranties door middel van onze voedselintolerantie testen.

Haartest

Uw haar is uw persoonlijk dagboek. Het houdt alles bij wat u inneemt en inademt en slaat het veilig op in zijn geheugen. Dit omvat voedsel en producten daarvan, zoals bijvoorbeeld sesam, zwaveldioxide, lupine, weekdieren, supplementen, nicotine, smog. Dit maakt de haartest een geschikte voedselintolerantie test. Haartesten worden op een deskundige wijze door middel van Bioresonantie uitgevoerd.

Onze voedselintolerantietesten

Wij testen met onze voedselintolerantie testen op basis van een haarmonster. De haarmonstertest wordt gedaan op meer dan 600 verschillende food en non-food producten en kan uitgebreid worden met meerdere testen w.o. een test op vitamine en mineralen tekort, een metalen toxiciteit test, een hormonale balans test, spijsvertering en metabolisme test.

haartest

Wat is de beste test voor mij?

basis test
basis voedselintolerantietest
 • test 300 voedselproducten
 • test 300 non food producten
 • test 85 voedingstoffen tekort
 • test 25 metalen w.o. lood en zink
 • Micro Biome test
 • Hormonale onbalans test
 • Spijsvertering, gezondheid- en metabolisme analyse
 • eliminatiedieet, 24/7 begeleiding
  deskundig voedingsadvies
  15 minuten telefonisch consult

 

29.95

 
uitgebreide test
allergie en intolerantietest prime110
 • test 300 voedselproducten
 • test 300 non food producten
 • test 85 voedingstoffen tekort
 • test 25 metalen w.o. lood en zink
 • Micro Biome test
 • Hormonale onbalans test
 • Spijsvertering, gezondheid- en metabolisme analyse
 • eliminatiedieet, 24/7 begeleiding
  deskundig voedingsadvies
  15 minuten telefonisch consult

 

44.95

 
complete test extra
complete voedselintolerantietest
 • test 300 voedselproducten
 • test 300 non food producten
 • test 85 voedingstoffen tekort
 • test 25 metalen w.o. lood en zink
 • Micro Biome test
 • Hormonale onbalans test
 • Spijsvertering, gezondheid- en metabolisme analyse
 • eliminatiedieet, 24/7 begeleiding
  deskundig voedingsadvies
  15 minuten telefonisch consult

89,95

Zekerheid in 4 eenvoudige stappen

Stap 1


Maak uw keuze uit de aangeboden tests, bestel en betaal uw test veilig on line

Stap 2


Neem een haarmonster, doe dit in een zakje en vul het formulier in

Stap 3


Stuur uw haarmonster en het ingevulde formulier naar ons

Stap 4

... en ontvang binnen 7-10 dagen uw resultaten per email 

ervaringen van onze klanten

Het rommelen in mijn buik hield maar niet op.
Met voortdurende klachten ben ik meerdere malen naar de huisarts geweest. Het rommelen in mijn buik hield maar niet op terwijl ook de buikkrampen maar niet wilden stoppen. In een open gesprek met mijn vriendin vertelde ik haar over mijn klachten. Zij wees mij op de voedselintolerantietest omdat zij daar een goede ervaring mee had. Ik heb een test voor intolerantie laten doen en daar kwamen enkele intoleranties uit voort. Samen met Mijn Voedsel Intolerantie Test en een eliminatie dieet zijn de problemen opgelost. Geen gerommel meer en de buikpijn is zo goed als verdwenen. Bedankt Mijn Voedsel Intolerantie Test voor de begeleiding en snelle service.

Annemarie Weelinck

Nu weet ik precies welke producten ik niet moet nemen.

Het viel mij op dat het bestelproces, de bevestiging en de resultaten allemaal binnen een  zeer aanvaardbare tijdsbestek zijn gegaan. Iets meer dan een week heeft het geduurd en toen had ik de resultaten van mijn test binnen. Deze waren beslist verrassend te noemen omdat er producten op stonden waarvan ik nooit had verwacht dat dat een intolerantie zou opleveren. Op advies van Johan ben ik begonnen met elimineren van de producten van de lijst en dat voor een periode van 4 weken. Moeilijk, ja! Nuttig en zinvol, zeer zeker! Mijn klachten werden minder en nu weet ik precies welke producten ik niet moet nemen. Wat een geluk dat ik een test laten doen.

Marjolein Evenblij

Uit resultaten kwam dat ik bepaalde stoffen niet goed kon verdragen.
Waar haal ik nu ineens een zakje vandaan om mijn  haarmonster in te stoppen; dat was mijn  grootste probleem. De fysieke problemen benoem ik hier liever niet. Na het doen van de test en de ontvangen resultaten  weet ik nu dat ik aan de slag moet om mijn  probleem op te lossen. De uitslagen verbaasden mij toch wel omdat  ik dacht dat ik alles kon eten. Ik ben blij dat ik hem gedaan heb.

Puck van de Veght

De apparatuur

De testen worden uitgevoerd op een geregistreerd klasse 11a medisch apparaat zoals bepaalt is volgens ISO EN 13485. Andere medische apparatuur in klasse 11 bevatten röntgenapparatuur, ultrasone apparatuur & radiologie apparatuur.

Wij gebruiken Bioresonance om onze haartesten uit te voeren. Dit is gecategoriseerd onderComplementaire en Alternatieve Geneesmiddelen (CAM). Als CAM wordt Bioresonantie therapie erkend als een bewezen therapie methode.

Een haartest is bovendien kostenbesparend (het kost aanzienlijk minder dan een bloedtest), er is slechts een klein monster nodig en de kwaliteit verslechterd niet.

Dezelfde apparatuur wordt gebruikt door Chinese ziekenhuizen, het Russische ruimte project en door meer dan 7000 beoefenaars in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het wordt gebruikt door zowel professionele sportteams als Olympische teams.

Risicovrije 100% geld terug garantie...


We zijn zo overtuigd van onze voedselintolerantietesten dat we een volledige geld-terug garantie bieden als u niet volledig tevreden bent met uw resultaten.

Volg gewoon een eliminatiedieet gedurende minimum 6 weken nadat u uw resultaten heeft ontvangen en hou een voedseldagboek bij. Als u aan het eind van de 6 weken geen verbetering in uw symptomen ziet, neem dan contact op met ons op en wij helpen u dan graag verder.

Klanttevredenheidspercentage van 99,6%

Mijn Voedselintolerantietest werkt samen met de grootste aanbieder op het gebied van (voedsel)intolerantie testen.

Door de grote ervaring ontstaat een grote mate van deskundigheid; een grote mate van deskundigheid schept een groot vertrouwen. 
Dit vertrouwen in deskundigheid wordt bevestigd door meer dan 500.000 uitgevoerde testen, terwijl er momenteel dagelijks meer dan 1.200 testen worden uitgevoerd. 
U kiest voor Mijn Voedselintolerantietest als u op zoek bent naar deskundigheid en vertrouwen.

We zijn dan ook bijzonder trots op onze hoge klanten – tevredenheid van 99.6%. Maar, als je desondanks niet tevreden bent, neem dan contact op per telefoon, of e-mail. Wij staan klaar om te helpen bij het oplossen van je problemen.

Wanneer testen?

 • Hoofdpijn
 • Misselijkheid
 • Opgeblazen gevoel
 • Buikkrampen
 • Diarree
 • Constipatie
 • Vermoeidheid
 • Huidaandoeningen
 • Lethargie en vermoeidheid
 • Problemen bij afvallen
 • Problemen bij aankomen

Waarom testen?

Mensen gaan over tot het nemen van een voedselallergie of voedselintolerantie test, omdat zij klachten ervaren die gerelateerd zijn aan een voedselallergie ofwel een voedselintolerantie. Deze klachten zijn vaak niet te herleiden tot een bepaalde oorzaak. Het kan ook fysieke en lichamelijke ongemakken veroorzaken. De symptomen kunnen van invloed zijn op de geestelijke gezondheid van een persoon en in veel gevallen zorgen ze ervoor dat een persoon niet een normaal leven kan leiden. De meeste intolerantietesten zijn momenteel beperkt tot etenswaren, maar vaker wel dan niet houdt de intolerantie verband met bestanddelen van voeding en chemicaliën die in onze dagelijkse voeding wordt verwerkt. Het aantal mensen die lijden aan intoleranties neemt toe. 35-65% van de mensen gaat naar de huisarts maar het wordt niet duidelijk wat de oorzaak kan zijn van hun probleem. Juist omdat een voedselintolerantie problematisch is om vast te stellen, is het doen van een voedselintolerantie test een goede manier om hier duidelijkheid over te krijgen. Een voedingsintolerantie test geeft sneller duidelijkheid dan een 'probeer en elimineer dieet’. Veel slimmer, en sneller, is het om een eliminatie dieet te volgen nadat u een voedingsintolerantie test gedaan hebt. U kunt dan gestructureerd aan het probleem werken. De uitkomsten van de voedselintolerantie test laten u zien om welke producten het gaat. Veel mensen denken dat zij intolerant zijn voor gluten of lactose, maar uit de voedselintolerantie test blijkt vaak een andere stof de problemen te veroorzaken.

resultaat allergietest

Wat u krijgt 

Onze innovatieve één-staps voedselintolerantie testen stellen ons in staat om een uitgebreid verslag, opgedeeld in vijf categorieën, te produceren. Alle resultaten van de voedselintolerantie testen bevatten producten waarvan is aangetoond dat u er voor 85% of meer intolerant voor bent. Op basis van de vele duizenden voedselintolerantie testen die zijn uitgevoerd, geloven wij dat een percentage van hoger dan 85% ervoor zorgt dat intolerantie symptomen zich voordoen.

Het resultaat ziet er als volgt uit:

1. Introductie van uw voedingsintolerantie testresultaten op meer dan 600 etenswaren en andere producten die u precies uitleggen wat u moet doen.
2. De producten die op uw voedingsintolerantie testresultaten getoond worden.
3. Wáár de producten zich bevinden (dat wil zeggen van bijv. welke bepaalde boom het afkomstig is of welke producten de chemicaliën bevatten).
4. De ontbrekende voedingsstoffen in uw lichaam (optioneel).
5. Begeleiding en advies in hoe u om kunt gaan met uw individuele voedingsintolerantie testresultaten om klachten te verminderen.

intolerantietest

Begrijp uw gezondheid en uzelf


Stuur ons een monster van uw haar voor onze bioresonantietests  om jvoedselintoleranties / voedselovergevoeligheden  te bepalen. Ontvang uw resultaten rechtstreeks binnen 10 dagen per e-mail en begin met het aanbrengen van positieve veranderingen in uw gezondheid met onze gebruiksvriendelijke huis-tot-laboratoriumtests.
Met onze tests helpen we al meer dan 10 jaar mensen over de hele wereld om allergieën,
intoleranties en meer over hun lichaam te begrijpen. Daarbij komt dat je gezondheid aanzienlijk verbetert

Vragen en antwoorden

over de haartest

Hoe lang moet het haar zijn?

Het haar dient, voor het beste resultaat, tenminste twee centimeter lang te zijn. Langer mag, korter is niet echt aan te bevelen.

Ik heb mijn haar geverfd, kan ik dan toch een test laten uitvoeren?

Geverfd haar heeft geen invloed op het resultaat. U kunt dan ook, zelfs met geverfd haar, een test laten uitvoeren.

Waar wordt er bij een haartest op getest?

Het antwoord op deze vraag kunt u vinden op deze pagina: Wat wij testen

over de bloedtest

Wat is het verschil tussen een haar- en een bloedtest?

De haartest geschiedt op basis van enkele strengen haar; de bloedmonster test wordt gedaan met behulp van enkele druppels bloed. Verder wordt bij de haartest gebruik gemaakt van Bioresonantie en bij bloedmonster test van de ELISA methode. Bij de bloedmonster test wordt getest op IgE en IgG4 anti lichamen

Hoe gaat een bloedtest in z'n werk?

Wij zenden u een complete 'kit' om de bloedmonster test juist af te nemen. In de test bevindt zich een uitgebreide handleiding. U geeft een prikje in uw vinger en neem enkele bloeddruppels af. Deze worden op de testplaat gedaan en u verzend uw test.

Is de bloedtest voor Allergie of Intolerantie?

De bloedtest is zowel voor Allergie (Select 35) maar ook voor Allergie en Intolerantie (Choice70 en Prime110). De Allergie wordt getest op IgE antilichamen en bij de Allergie en Intolerantie test wordt getest op IgE en IgG4 antilichamen

algemene vragen

Kan ik na ontvangst van de resultaten advies krijgen?

U kunt ten alle tijde advies krijgen na ontvangst van de resultaten. Het beste advies krijgt u als u uw vragen kort en bondig in een email zet; u krijgt snel een antwoord van ons. Uiteraard kunt u ons ook bellen.

Zijn  de testen betrouwbaar?

Laten we beginnen met te erkennen dat op dit gebied geen enkele test 100% zekerheid geeft. Zelfs de meest geavanceerde testen laten nog wel eens een inconsistentie zien of missen bepaalde gegevens.

Bij Bioresonantie testen kunnen inconsistenties optreden waardoor er nog geen breed wetenschappelijk draagvlak is.Wij maken daarbij de kanttekening dat het in 'de wetenschap' ook om verschillende meningen gaat. Bij bloedmonster testen is er weinig tot geen inconsistentie en van daaruit stellen wij dat de testen betrouwbaar zijn. 

Is allergie hetzelfde als intolerantie?

Nee, allergie is niet hetzelfde als intolerantie. Allergie heeft te maken met het immuunsysteem en intolerantie niet..

 • Myra Wardsingel 7, 2652LA Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland
 • info@mijnvoedselintolerantietest.nl
 • 010- 840 60 16

Meer vragen, laat het ons weten.

Je naam*
Je email*
Je bericht
0 of 350