Snelle levering
Resultaten binnen 8-10 dagen

Meer dan 10 jaar ervaring
Betrouwbaar en deskundig

100% Veilige Checkout
Winkel met vertrouwen

100% garantie
geld terug garantie

Waarschuwingstekens voedselintolerantie (1)

By jojo

september 23, 2022


1. Je moet meerdere keren per dag naar het toilet.

Dit is een veel voorkomende denkwijze van iemand met een sterke voedselintolerantie, aangezien het meest directe en onmiddellijke symptoom spijsverteringsstress is.
Dit omvat zaken als ernstige buikpijn , gas, opgeblazen gevoel en diarree - het kenmerk van Prikkelbare Darmsyndroom (IBS) .

Je kent het wel, sta je net op het punt naar een leuk uitje te gaan, moet je alweer naar het toilet. Je maakt je daarnaast zorgen over het feit of er wel een behoorlijk toilet aanwezig is op het evenement waar je naar toe gaat. De twijfel slaat bij je toe en wordt erger en erger. Je hebt gewoon last van het feit dat je veel naar het toilet moet....denk je! Wat er in werkelijkheid aan de hand zou kunnen zijn is dat je last hebt van een . voedselintolerantie De belangrijkste oorzaak van IBS wordt gedacht aan fermenteerbare, slecht opgenomen koolhydraten die bekend staan als FODMAP's. Het concept van FODMAP's is ontwikkeld door onderzoek aan de Monash University en zij blijven de leidende autoriteit op dit gebied.
De enige wetenschappelijk bewezen dieetbehandeling voor IBS wordt een Low FODMAP-dieet genoemd, met een slagingspercentage tot 76% We hebben het in bovenstaande gevallen vaak over (een vorm van) Fibromyalgie.
Fibromyalgie is een nieuw erkende medische aandoening die tot 6% van de bevolking treft, met name vrouwen van middelbare leeftijd. Het wordt gekenmerkt door langdurige en wijdverspreide pijn die niet specifiek is voor een specifiek gebied.

Laat een bericht achter
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Mis niets van onze artikelen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte