.st0{fill:#FFFFFF;}

Veel mensen die gediagnosticeerd zijn met een tarwe-intolerantie zijn eigenlijk intolerant voor de chemicaliën die gebruikt worden om het brood te maken. Onze test identificeert deze chemicaliën.

Hooikoortspatiënten kunnen intolerant zijn voor gras, tarwe of boompollen. Onze test identificeert de exacte pollen die uw hooikoorts veroorzaakt.

Een veel voorkomende oorzaak voor huidaandoeningen is een intolerantie voor sla. Onze test identificeert niet alleen het soort sla waar u intolerant voor bent, maar ook de aard van de sla bijv. Kos.

Als u onverklaarbare problemen met de spijsvertering, huid- of ademhalingsproblemen heeft dient u uw intolerantieniveaus regelmatig te testen.

Intolerantie voor chemicaliën of non-food producten veroorzaakt identieke symptomen als die van voedselintolerantie, het is dus van essentieel belang dat beide op hetzelfde moment getest worden. Onze testen zijn op dit moment de enige online testen beschikbaar die op zowel etenswaren als non-food producten testen.

Iedereen lijdt aan intolerantie, maar niet alles zal leiden tot zichtbare symptomen of grote problemen veroorzaken. Daarom is een één-stap test belangrijk en hoeft u niet extra te betalen om te achterhalen waar u intolerant voor bent.

Thrive Leads Shortcode could not be rendered, please check it in Thrive Leads Section!

Uw intoleranties kunnen met de tijd veranderen of worden beïnvloed door blootstelling aan producten en uw omgeving. Als u onverklaarbare huid-, ademhalings- of spijsverteringsproblemen heeft dient u uw intolerantieniveaus regelmatig te testen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief