Voedselintolerantietest
Help mee en deel!

Wat is een Voedsel Intolerantie

voedsel intolerantie

Wat is een Voedsel Intolerantie en hoe kom je er achter of je daar last van hebt.

Wat een Voedsel Intolerantie is wordt tegenwoordig steeds meer gevraagd terwijl ook de vraag hoe je aan een Voedsel Intolerantie komt, steeds vaker gehoord wordt.

Wij hebben voor alle duidelijkheid een heel informatief en gemakkelijk te begrijpen filmpje gevonden dat wij graag aan je willen laten zien in de veronderstelling dat je dan tenminste weet wat een Voedsel Intolerantie is en waar het door komt. Wil je precies weten waar je intolerant voor bent dan is het beste dat je een test neemt. Op basis van enkele haren wordt er een onderzoek gedaan waarbij meer dan 300 food en 300 nod food worden getest. Zo kom je er snel achter waar jouw intolerantie ligt en kun je er snel wat aan gaan doen.

 

Heb je de test eenmaal genomen dan kun je verder gaan om de juiste voedingsmiddelen te elimineren uit je dagelijks menu; dat doe je volgens de eliminatiemethode.

Op die manier kun je de problemen te lijf gaan en op een prettige manier doorgaan met je leven zonder enige intolerantie. Als je weet waar je intolerant voor bent weet je welke voeding je wel of niet kunt nemen. Ga je dus uit eten en weet je waarvoor je intolerant bent dat kun je daar rekening mee houden en laten weten welke voeding of voedingstoffen je niet kunt nemen.

Een voorbeeld van een resultaat op een Voedsel Intolerantie test zie je hieronder. Je kunt dan ook precies zien op welke stoffen er gereageerd wordt. Kijk bijv. naar anijszaad; daar wordt 100% op gescoord. Anijszaad zou dus niet tot je menu mogen behoren. Verder zie je ook dat deze persoon 100% reageert op knoflook waardoor het wellicht beter is geen knoflook te gebruiken. Volg je de eliminatiemethode dan kom je er snel achter welke symptomen het eten van bijv. anijszaad of knoflook met zich meebrengen.voedsel intolerantie test en de resultaten

Leave a Comment: